上一頁下一頁
發新話題

上星期去日本試左....正宗日本援交(唔使錢) 全文完

收藏  |  訂閱
248  64.3k

引用:
原帖由 扑扑野 於 2008-12-23 18:57 發表 查看引用來源
睇完之後, 我覺得你條野應該好攰
4次姐,我最高紀錄24個鐘內13次

引用:
原帖由 Doer 於 2008-12-23 18:09 發表 查看引用來源
就算要駛幾皮野都無所謂!但點可以找到你個friend阿??我好想阿!
Sorry啦Ching,係friend先得架咋,佢唔係做扯皮條/龜公:smile_35:

引用:
原帖由 我係你16分 於 2008-12-23 19:45 發表 查看引用來源
你個fd 係唔係玩你比d AIDS女 益吓你
唔會啦,識左好多年,又係舊同學(雖然唔同班),絕對信得過!

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2008-12-23 19:00 發表 查看引用來源
哈哈...
真係好正呀... :smile_30:
睇你d相都好似唔差呀

你講到條女咁正...其實你fd有冇自己試過再介紹比你@@?

引用:
原帖由 chudickchu 於 2008-12-23 18:25 發表 查看引用來源
可唔可以介紹您個friend 我識? 我都好想試下. 人一世物一世, $都係其次

c-hing 可否作中間人

[email protected]
Sorry啦Ching,係friend先得架咋,佢唔係做扯皮條/龜公:smile_35:,
佢一定唔會肯同唔熟既人搭路,佢喺果邊有正職架,都驚俾人拉架嘛~

如果你想搞日本妹,你跟團過日本玩,
再私下問導遊(最好係男導遊啦)有冇得介紹下,導遊一定知隆路,多數都會介紹你,
不過應該唔會陪你一齊去啦~

引用:
原帖由 cutecute1984 於 2008-12-23 21:05 發表 查看引用來源
你講到條女咁正...其實你fd有冇自己試過再介紹比你@@?
哈哈,問得好!我都有諗過呢個問題,我心中既答案係...我個friend一定有上過!
我夠膽講,係男人見到呢條女都一定想搞佢,我知佢都玩唔少日本妹,一定係上過知係正野先介紹俾我玩~

再講,佢點用口可以教條女同我Dup骨呀?一定係佢之前上過,喺床度叫條女同佢Dup啦~

引用:
原帖由 Ineedu 於 2008-12-23 09:13 PM 發表 查看引用來源

哈哈,問得好!我都有諗過呢個問題,我心中既答案係...我個friend一定有上過!
我夠膽講,係男人見到呢條女都一定想搞佢,我知佢都玩唔少日本妹,一定係上過知係正野先介紹俾我玩~

再講,佢點用口可以教條女 ...
你今次話係fd幫你比埋錢....大約幾錢港幣 @@

引用:
原帖由 cutecute1984 於 2008-12-23 21:54 發表 查看引用來源

你今次話係fd幫你比埋錢....大約幾錢港幣 @@
佢話幾萬yen喎,幾千蚊港幣到啦,差唔多啦都,一千幾百一定唔得,
過萬又太過份,不過如果係去歌舞技町玩,Mark女過埋夜就要啦,好似香港夜總會咁

你個遊記好好睇呀 好精彩呀!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆