上一頁下一頁
發新話題

我想問下有無男仔.....

收藏  |  訂閱
483  12.1k

引用:
原帖由 tungshing83 於 2008-10-12 08:59 AM 發表 查看引用來源
當車子停下來的時候...我估無人能夠預測? 但車子剛剛開始的時候我只知道,妳要把握機會上車. 是嗎? 因妳要等的是不停站烈車...那怎麼辦?
不會停站的烈車是不個愛枕邊人的,而且成就袛有兩種
一是風風光光的,如羅兆輝(九七前)
二是秃秃喪喪的,如羅兆輝(九七後)

若真的是不停站列車,女仕亦不必急著上車。因為車是坐不穏的,隨時後悔。

帖主所寫的人袛是三四萬的白領層,一個三十歲的男子賺到此數絕不為奇。所以我想希望的列車,要找,並不是不可能的。

引用:
原帖由 winfishing 於 2008-10-12 09:09 AM 發表 查看引用來源
find:smile_35: 公平沒有半點偏差 我覺到麻甩佬最痛就係當同身邊人講困難 佢就同你講電視做邊集:smile_35: 講政治佢話邊個明星大左肚 如果冇相信同的語言 真係幾靚都係假
並非每個女人都追劇,做三八,吹花邊的。當然有時並冇不可,因為人是需要休息的。但老是做三八,我想,不單是麻甩佬吃不消。。。連一般正常男人或男仔都頂唔順。

引用:
原帖由 skyplaying 於 2008-10-12 09:24 AM 發表 查看引用來源

並非每個女人都追劇,做三八,吹花邊的。當然有時並冇不可,因為人是需要休息的。但老是做三八,我想,不單是麻甩佬吃不消。。。連一般正常男人或男仔都頂唔順。
相同的理念比所謂的靚一定更長久:smile_30:

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-12 01:04 AM 發表 查看引用來源

我想講有條件先高要求,好出奇咩??如果你條件好似黃夏慧咁,你會唔會有咁多要求啦嗱??有個人追你呀你即刻仆過去都黎唔切啦真係:smile_42: :smile_42: 身邊有選擇時自己更係想揀個最好架啦,如果個個都話啱 ...
I understand the mindset of host, I also support she insisted her requirements.

早晨:smile_38:

嘩!~~~~冇上來兩日....巳經吹到11頁嘞.......慢D啵

引用:
原帖由 看不通 於 2008-10-12 01:26 AM 發表 查看引用來源
如果有本事駛乜靠個樣等人養
我係呢度發post只係想搵下有無呢個人姐,無咪算囉,有乜問題呢??唔該你啦,唔啱聽既咪唔好上黎囉,我又無叫你上黎既,我唔想係我個post度鬧人!!! 你都痴線既,人地發post搵人又關你事??:smile_41: :smile_41: 唔該你有品d既就唔好洗人地個post啦唔該!!!!

喂,各位大佬,我只係想睇下有無呢個人存在姐,我無話一定要係網上識到呢個男人,身邊都有追求者啦!!啱呀,有條件既就唔會上黎,我只係上黎睇下有無撞到既機會姐,有d人講野根本存心針對,唔啱既咪唔好上黎囉:smile_42: 啱既但唔合條件既都可以係我呢個post度吹水架!!!無任歡迎 大家合作下,唔該!!!!:smile_44: 否則我不會再上呢個post度發言的,好無忍:smile_45:

你的力量如何.你的日子也必如何:smile_46:

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-13 01:35 AM 發表 查看引用來源
喂,各位大佬,我只係想睇下有無呢個人存在姐,我無話一定要係網上識到呢個男人,身邊都有追求者啦!!啱呀,有條件既就唔會上黎,我只係上黎睇下有無撞到既機會姐,有d人講野根本存心針對,唔啱既咪唔好上黎囉:sm ...
其實有d都講得啱,多口勿插:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆