上一頁下一頁
發新話題

◆◇◆On 9月9 揸好個臀迎中秋 【有相報告】◆◇◆

收藏  |  訂閱
1.2k  68.9k

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-11 03:35 PM 發表 查看引用來源

越睇我映D映越正,仲有進步空間
唔知短解你碌野插左入我度
個防木馬會叫:smile_41:

如果佢吹既話 我一個字唔洗就返落黎啦 佢條利好似摩打咁 小弟邊頂得住呀 :smile_13:
所以答案係條女唔吹 但佢算都主動 什麼動作都冇 say NO 最過引做做下條女電話嚮 條女重接電話 小弟為有佢一路講電話我一路小佢攪到佢想叫又唔叫得:smile_47: 好似D架仔AV咁一路ML一路講電話  想叫又唔叫得佢為有不停講"我上緊班..我上緊班.." :smile_35: 快快手收線:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-11 03:31 PM 發表 查看引用來源

貢你幾時有俾過機會我
俾你機會就係俾機會我欺負囡囡架wo

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-11 03:37 PM 發表 查看引用來源
唔好督爆佢個大肚dum呀:smile_30:  
佢真係 On dog dog
車版都估到 D 相我映啦,
2#三隻手指,文字反然無手指, Post又無手指
樓主你問吓車版短解

thx for sharing

引用:
原帖由 ah_lee 於 2008-9-11 03:41 PM 發表 查看引用來源
如果佢吹既話 我一個字唔洗就返落黎啦 佢條利好似摩打咁 小弟邊頂得住呀 :smile_13:
所以答案係條女唔吹 但佢算都主動 什麼動作都冇 say NO 最過引做做下條女電話嚮 條女重接電話 小弟為有佢一路講電話我一路小佢攪 ...
唔係你有你小
佢有佢打GameBoy

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-11 03:41 PM 發表 查看引用來源
H5N7

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-11 15:41 發表 查看引用來源
咁過引 費sir 碌野一插入你度 你個防木馬會叫 咁即係費sir碌野係木馬:smile_13:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-11 15:33 發表 查看引用來源
玩點相啊,貢你點啊joe鮑出黎
你太易估, 因為個癲佬爆左你出黎. 不過, 佢都爆左佢係長頭髮嗰個. 至於joe鮑真係無咩頭緒喎 :smile_39:

引用:
原帖由 ah_lee 於 2008-9-11 03:41 PM 發表 查看引用來源
所以答案係條女唔吹 但佢算都主動 什麼動作都冇 say NO 最過引做做下條女電話嚮 條女重接電話 小弟為有佢一路講電話我一路小佢攪 ...
試舉例說明知:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆