上一頁下一頁
發新話題

分享及討論下食女、人妻、中女、怨婦等種種經驗及過程🤫😍

收藏  |  訂閱
320  73.4k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-17 23:27 發表 查看引用來源
咁都係,好多女人開頭好口硬,最後咪又係比你屌!😬
男人要食好嘢除咗要有技術其實仲要好有耐性,下面呢件嘢真心講樣就唔靚,身材絕對有90分,波大腰幼籮柚有肉堅挺,腳長而幼,絕對他人妻味,好水多汁,性經驗豐富屌起上嚟淫在骨子裏😍
我足足用咗半年時間先屌到佢

附件

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-17 23:27 發表 查看引用來源
咁都係,好多女人開頭好口硬,最後咪又係比你屌!😬
咁又唔好講到個個都咁隨便

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-17 23:53 發表 查看引用來源

男人要食好嘢除咗要有技術其實仲要好有耐性,下面呢件嘢真心講樣就唔靚,身材絕對有90分,波大腰幼籮柚有肉堅挺,腳長而幼,絕對他人妻味,好水多汁,性經驗豐富屌起上嚟淫在骨子裏😍
我足足用咗半年時間先屌到佢 ...
普通影相, 條女都挺腰推波, 胸大腰幼, 索

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-18 00:07 發表 查看引用來源

普通影相, 條女都挺腰推胸, 波大腰幼, 索
呢件身裁堅得,我第一次見佢著件one piece貼身裙已經鳩硬想屌佢,佢對竹筍d波好堅架,同idy d 湯碗大波兩回事
遲d會講佢

引用:
原帖由 保持現在 於 2024-7-17 23:57 發表 查看引用來源

咁又唔好講到個個都咁隨便
唔係隨便,隨便佢就唔會咁講啦,只係好多時比個男人溝耐咗,比個男人打動咗,都會忍唔住接受咗佢啫!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-18 00:11 發表 查看引用來源

呢件身裁堅得,我第一次見佢著件one piece貼身裙已經鳩硬想屌佢,佢對竹筍d波好堅架,同idy d 湯碗大波兩回事
遲d會講佢
雙峰插雲, 波彈蓮翹

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-17 23:53 發表 查看引用來源

我足足用咗半年時間先屌到佢 ...
咁正耐啲都抵啦!😉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-18 00:11 發表 查看引用來源

遲d會講佢
真心想知 one piece 係咪對男人好吸引? 我覺得著上身好顯肥

引用:
原帖由 保持現在 於 2024-7-18 00:35 發表 查看引用來源

真心想知 one piece 係咪對男人好吸引? 我覺得著上身好顯肥
佢真人一d都唔肥,keep得好好,我識佢果時好似35歲如果論over all 身材佢仲好過我老婆,下面嗰張係我老婆

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-18 00:39 發表 查看引用來源

佢真人一d都唔肥,keep得好好,我識佢果時好似35歲如果論over all 身材佢仲好過我老婆,下面嗰張係我老婆
c兄你老婆好身材⋯⋯ -定好好玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆