上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  185.9k

引用:
原帖由 割左包皮 於 2007-12-2 03:42 PM 發表

我諗 devil 佢同我差唔多吧,

沒有勃起時能完全反下包皮,露出龜頭,

但勃起後就因包皮長和包皮口窄而不能]

就算用手用力幫細佬反, 只會很痛,那包皮口會住個龜頭冠位好緊咁,

如果造愛後,包 ...
原來係甘,爆烈個陣你 油拒自己好定 去看doctor?
另外做完手術之後要吾要用"杯"保謢住?
要幾復診幾耐?

ps.好多人話 路出個頭就吾洗割,,真係吾知點好 ?

小弟一個月前割了包皮, 現在傷口已完全康復, 行路跑步完全冇問題
但係到而家都未能勃起!!
請問有割包皮的兄弟你地要幾耐先扯得起呢??
我就算睇多耐4仔, 隻手chok到手軟都唔得......, 好唔開心.......

希望有經驗人士解答, thx.

引用:
原帖由 2085 於 2007-12-4 06:04 PM 發表
小弟一個月前割了包皮, 現在傷口已完全康復, 行路跑步完全冇問題
但係到而家都未能勃起!!
請問有割包皮的兄弟你地要幾耐先扯得起呢??
我就算睇多耐4仔, 隻手chok到手軟都唔得......, 好唔開心.......

希望 ...
你在那兒做手術?

引用:
原帖由 天使mk-2 於 2007-12-4 19:59 發表

你在那兒做手術?
私家醫院

趕住比 "細佬"...見光..

引用:
原帖由 kchl 於 2007-12-5 11:53 AM 發表
各位網友..
小弟下個月中要結婚....
但係"細佬"仲係不見天日...
之前返工忙,冇可能放到成個星期假去搞...

想問下...
如果去.家計會....由第一次上去問...到...做手術o個日要幾耐...
同做完手 ...
你用手拉到包皮ma??

順帶一問: 家計會 割包皮有沒快期,半年好耐lo~~~私家診所有沒介召 !!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆