上一頁下一頁
發新話題

舊同學個靚外母 (updated)

收藏  |  訂閱
199  109.9k

引用:
原帖由 BB-36E 於 2010-7-19 08:00 PM 發表
Support, support. 唔好理人講乜野驅風啦。

Auntie有冇其他SP架?你冇用condom唔知會唔會乃野噃?
Aunty 超索 + 超姣, 應該有其他新加坡SP, 但大波 Aunty 開口 wanted to play with no dom dom, my 9 硬邦邦 how can I say no to such a woman and not to eat?:smile_34:

引用:
原帖由 bigbig69 於 2010-7-17 02:02 AM 發表
最好玩就係呢亭女人
Support c hing 出多d性經

最重要的是我學會左享受食鳳爪:smile_34:

引用:
原帖由 bb狗 於 2010-7-3 01:13 PM 發表 查看引用來源
好野....好野.....:smile_42: 你真係勁:smile_27:
agree agree 勁吖樓主:smile_o14:

引用:
原帖由 tiger115 於 2010-7-20 01:53 PM 發表 查看引用來源

最重要的是我學會左享受食鳳爪:smile_34:  
請問d 指甲乜野色架? 樓主, 快d 出香港篇啦, 真係頂唔順喇.

引用:
原帖由 xhamster 於 2010-7-20 04:52 PM 發表

請問d 指甲乜野色架? 樓主, 快d 出香港篇啦, 真係頂唔順喇.

腳趾甲粉紅色, 手指甲桃紅, 黑色高踭
真係令到我而家都硬左:smile_34:

只講一句~~我覺得徐子珊5令囉~~不過都多謝你分享左件新加坡c9驅風油

好精彩呀師兄......

引用:
原帖由 SOLAIPS 於 2010-7-20 07:00 PM 發表
只講一句~~我覺得徐子珊5令囉~~不過都多謝你分享左件新加坡c9驅風油
都話左靚唔靚見人見智!!:smile_34:

回覆 155# 的帖子

wow, any picture for sexy toes:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 tiger115 於 2010-7-22 10:49 AM 發表 查看引用來源

都話左靚唔靚見人見智!!:smile_34:
對年過五十的熟婦, 要求絕對唔係美貌. 試問她們點同後生女比. 重要的是她們的味道 - 她們夠淫. 淫到出汁. aunty 係一好例子. 對手夠放, 懂得性愛, 絕對係最佳享受. 當然, 樣子也不能太難頂啦.

其實, aunty 過左五十, 應該收左經. 通常都無咁餓. 不過世上總有例外.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆