上一頁下一頁
發新話題

偷食-----1---P5,P6,P7 偷食----2--P10

收藏  |  訂閱
259  108.0k

寫得好好,支持吓先

引用:
原帖由 sexy2010 於 2010-4-6 07:14 PM 發表 查看引用來源
...特登要比對面睇咁, 邊插邊叫我望住出面 ...
你益街坊, 佢有乜所謂

佢無蝕底麻,

引用:
原帖由 sexy2010 於 2010-4-6 08:34 PM 發表 查看引用來源
咁,KISS吓行吓,講左好多佢畢業之後既計畫,我聽住佢講佢既將來, 我覺得佢係一個有遠見既男人, 我攬住佢, 佢望住我好哀怨咁講: 如果你未結婚會唔會嫁比我?
講真都唔知點答佢, 我點點頭, 攬住佢. 我好唔鍾意去傾哩D野! 因為我覺得一來對唔住老公, 二來又對唔住佢,
佢話如果老公對我唔好, 佢會搶,佢對我用左真情??
我為左唔好再講哩D話題, 就問佢之前既女朋友點樣? 點樣同佢地做? 佢就好緊張咁問我係米好介意? 我話你快D講出來比我學吓野.
佢就開始講佢D風流史啦!

我唔敢望佢, 佢望住天空, 把聲有D震, 我知佢有D激動, 我安靜地等他平伏, 他背著我抹了抹眼睛, 然後我們靜靜的看著湖水, 被一些燈光照耀的波浪, 一閃一閃很是漂亮!
我不敢打破這種沉靜的氣氛,  不自覺打了一個冷顫, 他回頭看了看穿著背心短裙的我, 把我抱起來走向停車場......

待續.......
如果你未結婚會唔會嫁比我?
講真都唔知點答佢, 我點點頭, 攬住佢. 我好唔鍾意去傾哩D野!

佢扮下情聖姐, :smile_45:...男人.... 以為佢呢刻得到你肉體, 就可以要
埋你芳心, 聽下都好有征服感

你睇黎好新手喎, 呢 d 調情話, 佢知你有老公先敢講,
扑完聽完算啦,  
係呀, 萬一你話, 好呀, 即刻離婚, 同佢攪註冊, 仲 plan 買樓, 幾時兼生仔,
佢就一定怕上身,
一定扯開話題 :smile_30:

男人.... 心中.....甜言美語, 係免費, 一句半句講中左女人心, 女人就記住入腦  

佢就開始講佢D風流史啦!

呢 d 當咸故,
聽完算啦,  because you can't verify if it was true or not ~~
個個都話自己點點點點啦
男人....要面麻

把聲有D震, 我知佢有D激動

佢梗係
激動啦, 野可以亂食, 說話唔好亂講....
佢口快快話呷你老公醋,
萬一你動真情, 佢要上身埋單,
你估佢甘心執人二攤, 同你共諧連理, 白頭到老咩....

女人........:smile_24::smile_24::smile_24:

You are not alone,
:smile_o06:
我相信....好多已婚女人都有你所遇到的經歷....++

有一刻心動過, 亦唔介意甚麼, 一絲不掛地找那一剎快樂......

但睇你出得 post, 看來都放低左, 寫返出黎, 把件事吐出來, 你才能將佢正式埋葬於歷史中........

take care :smile_40::smile_40::smile_40:
過左去啦, 唔洗比咩咁大壓力自己..........
人生在世, 你我最後亦化塵和土, 食左就抹咀, 收好心情又一 day 啦  :smile_40:

以下隻歌好 match 你個故仔,
好 match 呢個板, 得閒聽完早 d 訓啦 :smile_40:

陳奕迅【無人之境】MV
http://www.youtube.com/watch?v=9g3XXXdnjqY

wyman 寫得幾中 point ......
:smile_o01:

讓理智在叫著冷靜冷靜 還恃住年少氣盛
讓我對著衝動背著宿命 渾忘自己的姓

沉睡的凶猛在甦醒 完全為你現形
這個世界最壞罪名 叫太易動情 但我喜歡這罪名

驚天動地 只可惜天地亦無情
不敢有風 不敢有聲 這愛情無人證
飛天遁地 貪一刻的樂極忘形
好想說謊 不眨眼睛 這愛情無人性

若世界陷進大騙局裡面 朋友亦難以發現
共你隔著空在秘密通電 挑戰道德底線

如若早三五年相見 何來內心交戰
我信與你繼續亂纏 難再有發展 但我想跟你亂纏

即使間 整個約會情調幽暗似地下城 還是算溫馨
多麼想跟你散步橋上把臂看著風景 但是我清醒
月亮總不肯照亮情慾深處那道背影
你我像快快樂樂同遊在異境
浪漫到一起惹絕症

不想說明 只想反應

玩到好似玩出事 !

樓主你就正wor*偷食老公都唔知

回覆 10# 的帖子

Hi Sexy2010,

咁你之後有冇再試肛交呢?

引用:
原帖由 wcday 於 2010-4-7 02:57 AM 發表 查看引用來源

如果你未結婚會唔會嫁比我?
講真都唔知點答佢, 我點點頭, 攬住佢. 我好唔鍾意去傾哩D野!

佢扮下情聖姐, :smile_45:...男人.... 以為佢呢刻得到你肉體, 就可以要埋你芳心, 聽下都好有征服感

你睇黎好 ...
多謝你既忠言, 我睇你係唯一一個用心睇貼既人, 我知道家庭對我旣重要,雖然曾迷失過,但有頭至尾, 我都無唸過會放棄家庭,
放縱是因為寂寞,是因為年輕, 找這些藉口都只是去滿足性慾罷了!

引用:
原帖由 Mr.俊 於 2010-4-7 07:35 AM 發表 查看引用來源
樓主你就正wor*偷食老公都唔知
知道左仲叫偷食? 變左無得食!:smile_44:

引用:
原帖由 wildfire01 於 2010-4-7 11:38 AM 發表 查看引用來源
Hi Sexy2010,

咁你之後有冇再試肛交呢?
無試過啦

引用:
原帖由 星期五情人 於 2010-4-7 03:38 AM 發表 查看引用來源
玩到好似玩出事 !
無出事, 放心! 一切安好!:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆