上一頁下一頁
發新話題

R's 11-7 車輪狂歡生日派對生日報告 (出完,相後補) 再貼過

收藏  |  訂閱
329  14.6k

r出既報告一定要支持

[quote]原帖由 CP伏特加 於 2009-7-14 06:25 PM 發表

應該係富豪門口送我條女走.
但‧我之後問返佢,佢就話我吾俾佢走
同叫佢去死:smile_45: :smile_45: :smile_45:

唉。。你次次断片都叫D女去死啦:smile_45:

hi everybody! what a fantastic weekend we have!

引用:
原帖由 ic141 於 2009-7-14 06:35 PM 發表

講開有錢佬門口,e+ 响囡囡之中,流傳緊一段好缠绵的故事(有未經證實的傳聞是囡囡開例會的時候講的): 有一個從來都冇見佢主動揀女的俊男,果晚响有錢佬門口,同一位囡囡留下一個很長很 ...
缠绵?囡囡開例會?俊男?留下一個很長很長很長的....
咁大单?i want to learn how to play good "Bowling" ar!!

支持 R report !

Hi ! 借過位 同  ic141 打過招孚先, 我就星期五同你係火車出面果同你講左兩句位師弟 !

多謝俾韓國人星期六晚幫我送左幾支螢光棒俾"車輪"同" R",仲有"頭目"下次見到我唔好再打我塊面啦 !

引用:
原帖由 korean-park 於 2009-7-15 11:30 AM 發表 查看引用來源
hi everybody! what a fantastic weekend we have!
韓國人,你好呀~~~:smile_40:

支持咁咁好玩同咁長的REPORT

引用:
原帖由 嘭嘭聲 於 2009-7-15 12:20 PM 發表
支持 R report !

Hi ! 借過位 同  ic141 打過招孚先, 我就星期五同你係火車出面果同你講左兩句位師弟 !

多謝俾韓國人星期六晚幫我送左幾支螢光棒俾"車輪"同" R",仲有"頭目"下次見到我唔好再打我塊面啦 !
haha..u too welcome la!

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-15 12:46 PM 發表

韓國人,你好呀~~~:smile_40:
hi WinWin...

引用:
原帖由 korean-park 於 2009-7-15 11:28 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 CP伏特加 於 2009-7-14 06:25 PM 發表

應該係富豪門口送我條女走.
但‧我之後問返佢,佢就話我吾俾佢走
同叫佢去死:smile_45: :smile_45 ...
有D咁的事:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆