上一頁下一頁
發新話題

我太太成日唔同我行房,好X火,大家入黎評下理!

收藏  |  訂閱
361  16.0k

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-7-9 10:25 PM 發表 查看引用來源

係人都知啦.. 無唱呀.. :smile_o03: :smile_o03:

傻仔gum...:smile_o05: :smile_o05:
算啦.....今日我心情麻麻...下次同妳玩過..:smile_o09:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-9 22:27 發表 查看引用來源

算啦.....今日我心情麻麻...下次同妳玩過..:smile_o09:
當你好心情時, 我洗唔洗出年架???:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-7-9 10:31 PM 發表 查看引用來源

當你好心情時, 我洗唔洗出年架???:smile_24: :smile_24:
咁話我.........傷上加傷...:')

:smile_22: :smile_22: 你係一個比小頭控制大頭既禽獸~~:smile_38: 仆街你就快手啦:smile_22:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-9 22:33 發表 查看引用來源

咁話我.........傷上加傷...:')
傷在你心, 痛在我心呢....:smile_24: :smile_24:

快.. d  快...d  開心囉....

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-7-9 10:41 PM 發表 查看引用來源

傷在你心, 痛在我心呢....:smile_24: :smile_24:

快.. d  快...d  開心囉....
好呀......執返劑先啦...

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-9 22:43 發表 查看引用來源

好呀......執返劑先啦...
你搵我笨既....:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 健身教練 於 2009-7-9 06:12 PM 發表 查看引用來源
我老婆有左5個月,因為佢3個月前作過小產,所以e生話懷孕頭3個月停止行房,咁好啦,我惟有忍下!

但e+都成5個月啦,e生都話個胎開始穩定,佢都唔肯俾我入,我話會輕力d,佢都話驚整親個肚!

我叫佢幫我含,佢含左2下又話唔 ...
有冇搞錯?!....你老婆陀住個仔已經好辛苦啦...
你係咪男人黎架???
何況佢之前仲作過小產, 佢梗你擔心個胎有影響啦...
你做佢老公咁都唔可以體諒下, 咁你將來點做人老逗????

引用:
原帖由 健身教練 於 2009-7-9 06:12 PM 發表 查看引用來源
我老婆有左5個月,因為佢3個月前作過小產,所以e生話懷孕頭3個月停止行房,咁好啦,我惟有忍下!

但e+都成5個月啦,e生都話個胎開始穩定,佢都唔肯俾我入,我話會輕力d,佢都話驚整親個肚!

我叫佢幫我含,佢含左2下又話唔 ...
:smile_o02: 屌!!!忍幾個月洗唔撚洗死呀???
生完都要等佢埋口架..成日個腦掛住屌西:smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-9 10:48 PM 發表 查看引用來源

:smile_o02: 屌!!!忍幾個月洗唔撚洗死呀???
生完都要等佢埋口架..成日個腦掛住屌西:smile_o02: :smile_o02:
屌得好呀.....屌大力d添呀.......:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆