上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  633.9k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-13 11:57 AM 發表 查看引用來源

真開心, 我已經掛起對racing鞋多年.........:smile_27:
真係 pro :smile_43:
racing 鞋都有  :smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2013-12-13 12:02 PM 發表 查看引用來源

^^ 話唔定係taz見過

這個說不定. 其實比較喜歡去INN SIDE OUT, 但搬左去南華後無再去, 現在轉左去KNUTSFORD果面

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-13 12:02 PM 發表 查看引用來源

真係 pro :smile_43:
racing 鞋都有  :smile_27::smile_27:
"士拍高"鞋同手套, 扮土屋圭市呀, 哈哈..........:smile_44:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-13 12:08 PM 發表 查看引用來源

"士拍高"鞋同手套, 扮土屋圭市呀, 哈哈..........:smile_44:
真係唔夠你玩 , 小弟十分配服

幾時教下我渣車咁呢 ?

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-13 12:06 PM 發表 查看引用來源

這個說不定. 其實比較喜歡去INN SIDE OUT, 但搬左去南華後無再去, 現在轉左去KNUTSFORD果面
knutsford個邊,我哋去九重天多啲 (定係叫七重天)?

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-13 12:13 PM 發表 查看引用來源

真係唔夠你玩 , 小弟十分配服

幾時教下我渣車咁呢 ?
唔好玩我, 我唔識DRIFT的:smile_27:

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2013-12-13 12:16 PM 發表 查看引用來源

knutsford個邊,我哋去九重天多啲 (定係叫七重天)?

七重天! 唔岩我這個煙民, 哈哈

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-13 12:28 PM 發表 查看引用來源

七重天! 唔岩我這個煙民, 哈哈
七重天對面都有試過呀,但係杯cocktail好似藥水咁… =(
有無好介紹?

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2013-12-13 12:31 PM 發表 查看引用來源

七重天對面都有試過呀,但係杯cocktail好似藥水咁… =(
有無好介紹?

我多數去wild fire 或者 all night long, 兩間都幾好, 門口食煙傾計. 食物質素見人見志, COCKTAIL唔岩我, 所以就NO COMMENT. 後者有LIVE BAND.....

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-13 12:28 PM 發表 查看引用來源

唔好玩我, 我唔識DRIFT的:smile_27:
一睇就知你係渣車高手 , 唔駛教我 drift 既 , 教我點渣快 d 就得 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆