上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.1k

引用:
原帖由 陳陳 於 2010-7-13 06:42 PM 發表 查看引用來源
做個時 係唔係有野隔住 睇唔到佢做咩?

係...

引用:
原帖由 ihhw 於 2010-7-13 06:43 PM 發表 查看引用來源
咁多位救命呀....

自今朝起身後我見一大PAT血(我估尋晚有扯到, 亦有痛醒左)
整乾佢換紗布後...我訓左個晏覺...
起身都仲係好多血.. 我FEEL到D血係JJ近春袋果到傷口到流出黎... 所以龜頭底好多血...
投先個POST ...
首先你拆左紗布睇下邊度流血先,如果好似損左咁用紙巾抹先有血,就冇咩事,如果係漏出黎就大件事...要止左血先~

引用:
原帖由 loveisdark 於 2010-7-13 04:57 PM 發表 查看引用來源
想問下呢~ :smile_27:  

尋日我著under出街無耐呢, 每行一步屙尿個位就同條底摩擦,  好痛

返到屋企見到屙尿個位紅哂 ( 平時係粉紅色 ) :') :')

想請教下咁多位有咩解決方法
用硬卡紙捲個圈套住jj.

引用:
原帖由 bfgf 於 2010-7-13 06:10 PM 發表 查看引用來源

著D緊身少少的underwear,咁摩擦法,梗係痛+紅啦(之前我都係咁,放心,冇事的~)
嗯 0.0 咁想問你依家係因為著左緊身under唔痛 定 習慣左 所以唔痛

引用:
原帖由 loveisdark 於 2010-7-13 08:51 PM 發表 查看引用來源

嗯 0.0 咁想問你依家係因為著左緊身under唔痛 定 習慣左 所以唔痛
經過三星期,習慣左lu~~~
所以唔痛~~~

引用:
原帖由 bfgf 於 2010-7-13 10:05 PM 發表 查看引用來源

經過三星期,習慣左lu~~~
所以唔痛~~~
原來要習慣架 :')  好難頂喎...:')

btw, ching你消哂腫未

引用:
原帖由 loveisdark 於 2010-7-13 10:18 PM 發表 查看引用來源

原來要習慣架 :')  好難頂喎...:')

btw, ching你消哂腫未
係架,我都係去到第三星期先習慣~~

其實仲有少少腫(真係好少),不過又唔係好明顯既~~

引用:
原帖由 sotrouble 於 2010-7-13 08:06 PM 發表 查看引用來源

首先你拆左紗布睇下邊度流血先,如果好似損左咁用紙巾抹先有血,就冇咩事,如果係漏出黎就大件事...要止左血先~
的確有漏出黎
投先成條底褲好紅....
我諗知邊度流血..但D血識KING 變做深紅色血塊....

問過姑娘佢話唔係流血不止係OK, 因為D血識KING....

而家條底褲都濕濕地...係D血水...但已經無乜血.....
佢叫我今日濕水 而且洗傷口WO....

引用:
原帖由 ihhw 於 2010-7-13 10:35 PM 發表 查看引用來源

的確有漏出黎
投先成條底褲好紅....
我諗知邊度流血..但D血識KING 變做深紅色血塊....

問過姑娘佢話唔係流血不止係OK, 因為D血識KING....

而家條底褲都濕濕地...係D血水...但已經無乜血.....
佢叫我今 ...
我覺得係生理反應問題...訓覺無意識扯起就屈一屈個膝頭會舒服D。唔係由得佢扯...特別係頭幾日又SENSITIVE又易扯...好易整親...

你止到血就OK LA,不過要小心傷口唔好受細菌感染,用生理鹽水/消毒藥水抹下再吹乾...

重點係好似E生咁講:乾爽

我條底褲都會滲到D分祕物同血水,所以我先至咁勤力換紗布...

今日覆診完,E生話我康復得好好(比一般人快),而家等傷口埋口同D線溶。唔洗再覆診。(心想:有我都唔會去,因為今日只係吹左2咀,咩都冇俾,就連我拆左紗布後佢都話唔洗包...不過唔包我都仲係SENSTIVE!) $500就咁冇左= ="下次去我真係笨實喇。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆