上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  55.1k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-25 11:18 AM 發表 查看引用來源
每個人對感情既體會都唔同,情到濃時又或者在路途上感到需要安頓.  結婚係好事:smile_o12:
我想他也想安頓下來, 我們玩都玩左十幾年, 玩夠了吧 :smile_35:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-25 11:20 發表 查看引用來源

邊含邊滑雪:smile_o05:
如果吉尿呢

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-25 11:13 AM 發表 查看引用來源
尋晚同個好友落香港飲酒, 好友話下個月結婚, 好突然...
佢同條香港舊菜散左唔夠一年, 新女係國內的, 我當時下左一聲...
呢個好友平時好醒目好聰明, 好少要我擔心...
加上自己都係因為國內工作而大機會識到好多國內 ...
最緊要開心:smile_o12:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-25 11:21 發表 查看引用來源

都吾平架:smile_o16:
你估真係買呀即係叫企地返去痕很啦

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-25 10:57 AM 發表 查看引用來源

型就梗架啦:smile_34:
有兩條50蚊底衭著就吧芝閉......:smile_o14:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-25 11:19 AM 發表 查看引用來源

咁有冇new height呀?

情到濃時:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-25 11:19 AM 發表 查看引用來源
你暢左巧多人仔:smile_o06:
三差野勉強夠:smile_o10:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-25 11:02 AM 發表 查看引用來源

只是溝通的一種渠道而已:smile_o01:

bb係qq度種緊樹,真係好可愛:smile_o06:
你以後唔洗偷柴,每晚偷佢d菜:smile_o03:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-25 11:21 AM 發表 查看引用來源

若要離婚都不一定是壞事

對呀,話吾定遇到個更好呢:smile_o06:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-5-25 11:21 AM 發表 查看引用來源
如果吉尿呢
滑緊雪屙吾出尿架喎:smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆