上一頁下一頁
發新話題

我與19yrs女網友的醉人經歷 (UPDATED P.34,P36完)

收藏  |  訂閱
1.5k  116.6k

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-26 12:10 AM 發表 查看引用來源

:smile_46: 叫我甸甸又得..丁丁又得...妹妹都得
多謝妳支持

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-26 12:11 AM 發表 查看引用來源
當我開設 “我與19yrs女網友的醉人經歷” 個Post 時, 我純綷係諗住同大家分享下我的某一段經歷, 但我發夢都估吾到, 以我一個已經無乜market 的中年男人開 Post, 竟能好榮幸咁獲得您地咁多位兄弟姊妹的頂支持 , 全憑 ...
頂~~~~~男人老狗唔好講D老套野:smile_34:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-26 00:13 發表 查看引用來源

咁你可以叫我做君妹
你係小君君~~~ :smile_47:

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-26 12:13 AM 發表 查看引用來源

邊個係B先生???
:smile_03: 果個7頭皮好抵死架
一係就好好, 一係就好衰, 咁先至令人留意佢:smile_30:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-26 12:11 AM 發表 查看引用來源

妳又19咁young:smile_47:
:smile_34: 你又幾大呀叔叔?

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-26 00:14 發表 查看引用來源

真係好老土0下wor........

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-26 12:12 AM 發表 查看引用來源

surport:smile_o12:
希望新post 可以聽日出住d先啦

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-26 12:14 AM 發表 查看引用來源

:smile_46: 托根根
hahahahahahahahaaaaa.....................

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-26 12:14 AM 發表 查看引用來源

妹妹果然柔中帶剛:smile_o12:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-26 12:15 AM 發表 查看引用來源

一係就好好, 一係就好衰, 咁先至令人留意佢:smile_30:
:smile_44: 係95搭8多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆