上一頁下一頁
發新話題

DRY爆大學生之純綷R水吹.....[嫩至18歲, 成熟到80歲都得、男女不拘、有男有女啊lol]

收藏  |  訂閱
2.2k  26.5k

引用:
原帖由 krreey 於 2014-5-10 11:57 PM 發表 查看引用來源

沖了寶貝
我發覺我好似生理時鐘正常左咁XD 而家已經覺得眼訓:smile_30:

引用:
原帖由 krreey 於 2014-5-10 11:56 PM 發表 查看引用來源

吾係呀
只係我吾知應該用咩公仔...
哦!咁用這個囉:smile_o09:

引用:
原帖由 龍馬7 於 2014-5-10 11:59 PM 發表 查看引用來源
睇黎要搵人同你沖
其實係要有人催我XD 例如我媽XD
不過我成日自己1條友喺屋企, 冇人催...咁咪拖囉:smile_30:哈哈

引用:
原帖由 abb3164 於 2014-5-10 11:59 PM 發表 查看引用來源

好攰今日做過咩黎呀除左番工之外
冇啊~ 不過今日返工忙啫XD 都冇上discuss啦:smile_30:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-10 11:58 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:係.. 有排未爆:smile_30:
傾下傾下就爆嫁啦

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-11 12:00 AM 發表 查看引用來源

其實係要有人催我XD 例如我媽XD
不過我成日自己1條友喺屋企, 冇人催...咁咪拖囉:smile_30:哈哈
搵我囉:smile_o05:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-11 12:01 AM 發表 查看引用來源

冇啊~ 不過今日返工忙啫XD 都冇上discuss啦:smile_30:
番工忙係正常嫁BOR

咁你依家咪有得上囉聽日又冇地方去可以慢慢吹:smile_15:

不過我訓LU..聽日番7點:smile_24:明天再見

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2014-5-11 12:01 AM 發表 查看引用來源
傾下傾下就爆嫁啦
但我最近唔係好捱得XD
等間又吹吹下訓左:smile_30:

引用:
原帖由 龍馬7 於 2014-5-11 12:02 AM 發表 查看引用來源
搵我囉:smile_o05:
搵你催我XD? 冇用架喎我覺得:smile_30:

引用:
原帖由 abb3164 於 2014-5-11 12:05 AM 發表 查看引用來源

番工忙係正常嫁BOR

咁你依家咪有得上囉聽日又冇地方去可以慢慢吹:smile_15:

不過我訓LU..聽日番7點:smile_24:明天再見
好啦=.=咁你講得啱既, 多返啲野做...咁我逗份人工都逗得冇咁內疚XD 哈哈

訓啦~ 早抖~ :smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆