上一頁下一頁
發新話題

**淫慾記事全集p1,13,41,86,100**(有相,所有連結已貼在#1)~將會更新~

收藏  |  訂閱
3.0k  235.1k

攞命咩~~~姐~~~~:smile_40: :smile_40:

凌辱調教篇,寫於2011年2月(呢篇比較重口味,不喜勿插)

話咁快又100頁喇,多謝各位支持~~~
就出埋依PART至休一休息,當係回報大家對B豬既支持~

呢一篇係"凌辱調教篇",大家唔好聽到依幾個字,就將佢同變態及血腥畫上等號,
其實,呢樣野玩法比普通做愛更多元化,
你想將個女友/老婆點樣展露人前,調教去到咩程度,
你想拍打佢/扯髮/蒙眼/辱罵/犬調,
甚至係非常重型既聖水/黃金,即係屎尿,(我都唔得呀呢兩樣:smile_35: ),
定還是你只係想佢若隱若現表露淫態於人前或自己面前,
將你自己平時只會係幻想世界中既畫面實現,
咁當然喇,大家一定要有共識,男仕請就住你女人既接受程度,
千其唔好夾硬黎.
而女仕就要勇敢將你心底話告訴佢,真係唔想或者真係做唔黎既,
六個英文字,REJECT...........並要注意人身安全.

凌虐調教依一樣野,係我帶起豬公興趣,令佢慢慢注意並愛上.
同性虐唔同,因為無血腥場面,更多既係意識形態上既侮辱同淫亂,
所以佢都幾鐘意玩.

睇開我REPORT既人都知我同佢有玩遙控震蛋既,
而個小傢伙,都好耐無出動喇
係人來人往既地鐵,餐廳,BAR...........開住震蛋,
而REMOTE係佢手,佢隨時按製,下體傳來一陣又一陣震動,
淫水長流卻又無從反抗......亦唔知何時會停,果種隨心所欲,
同埋睇到我當眾想大叫又叫唔出既神情,相信係佢最鐘意既.

不過我本人係比較鐘意"蒙眼","扯髮","犬調"呢一PART.

好記得有一次,玩左我認為好全面既凌虐調教,完全享受左做奴既心情.
當日係M後,本身已經極度想做愛,妹妹總係漲下漲下,
想搵D野插入去,我平時都已經有DIY既習慣,但因為DIY左都唔得,
我就知果日真係滿腦子性愛~!!

我決定要一向唔玩調教既豬公,試一次做主人,去凌辱我,調教我,
而我就做一個完全臣服於佢既賤奴~

準備好眼罩,軟皮"邊",狗帶~
第一樣野街邊幾蚊個,後兩樣就去SEX-SHOP買既............
佢一見到最後果兩樣,都呆一呆,"下??玩到咁?真係可以?"
望住已經半裸既我,佢碌JJ,已經出賣左佢
我叫佢千其唔好當我係女朋友,一定要當我係奴隸,
要放開晒去玩.
佢替我套上眼罩,狗帶,眼前一黑,咩都睇唔到喇..........

好靜......四周無晒聲...........突然.........
"拍"一聲,好大力,我屁股已經比軟皮邊打左落黎!!(話就話皮邊,其實好軟熟,只會痛唔會損),
接著左右開功,我兩邊PATPAT已經比打左好多下,
我跪左係地下,開始求饒:"主人,唔得,好痛"
"唔得??咩唔得"
頸上一緊,被索上狗帶既我,比佢完住牽住走..........."同我爬黎呀"
因為條帶幾長既原故,我爬得好慢,同佢身位有一定距離,
佢用左少少力,扯我把長髮................
一下子我同佢接近左好多,我當時因為蒙左眼,完全估唔到佢下一步想點??
想打我??定想......................
忽然一條好暖既大肉棒打係我面上."賤奴,鐘意比人打,比人插,睇下你幾賤"
佢用JJ打我都唔夠,仲要夾硬將JJ塞入我口,要我深喉佢........
真係要幾淫亂有幾淫亂........我同佢都未試過咁放,我深心裡想做一次奴好耐,
原來佢做主人,都有潛質,將佢想怔服我既心理完全滿足晒,
彼此間都非常滿足同喜樂,
佢望住我既淫態,已經完全失控................
佢除左我條狗帶,
將支假9插入我後門,然後用盡力屌我妹妹............

果刻我都除埋眼罩,望向全身鏡比兩穴齊插既自己,
同一時間兩個洞穴被佔據果種滿足,真係未試過都唔知有幾HIGH,
下面漲晒,FULL晒,而佢睇到我比玩到面紅耳赤,
很快高潮已到.......佢亦內射左比我............
完事後,用油幫佢按摩全身,
再黎個侍浴,令佢完完全全享受一個大男人應有既態度

呢篇真係好比心機寫

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-2-16 06:47 PM 發表 查看引用來源
攞命咩~~~姐~~~~:smile_40: :smile_40:
再黎,睇下你樓下~~
出埋呢篇休息休息,個腦一路打一路轉妹妹又唔乖,死得~

係畫上等號丫~~~姐~~

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-2-16 07:03 PM 發表 查看引用來源
係畫上等號丫~~~姐~~
咦,係WO,改返先~
寫REPORT寫到癲Q左~

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-16 07:01 PM 發表 查看引用來源

再黎,睇下你樓下~~
出埋呢篇休息休息,個腦一路打一路轉妹妹又唔乖,死得~
睇到都覺得high.....:smile_47: :smile_47:

我都愛重口味~~~

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-2-16 07:07 PM 發表 查看引用來源
我都愛重口味~~~
表唔表達到D淫亂~

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-16 07:05 PM 發表 查看引用來源

咦,係WO,改返先~
寫REPORT寫到癲Q左~
b豬你D Report 好勁:smile_o12:

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-2-16 07:07 PM 發表 查看引用來源
我都愛重口味~~~
how heavy???
呵呵~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆