上一頁下一頁
發新話題

我與19yrs女網友的醉人經歷 (UPDATED P.34,P36完)

收藏  |  訂閱
1.5k  116.6k

引用:
原帖由 tarrian 於 2009-6-17 05:03 PM 發表 查看引用來源

我逢係妳寫既實回架
紅貓仔
好耐冇見喇!! :smile_30:

回覆 141# 的帖子

好耐冇見啦..你d相好正呀

好長啊:smile_o08: 冇心機睇

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-6-17 05:04 PM 發表 查看引用來源

你用手寫板唔怪得你ge..
點解唔學速成呀
我最初都係自學
打得多就識!!

嘩!!
你平時cd-rom黎ga??!!
我d帖nnnnnnn年前你都睇過? :smile_o10:
而家d人都唔識我喇!! :smile_30:
一把年紀仲學..........???
係呀...........我平時睇多過寫,
都話左我咸濕嘛
妳d真係好正, 簽名檔果兩張又大脾又波波..........我暈呀:smile_47:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-17 05:23 PM 發表 查看引用來源

一把年紀仲學..........???
係呀...........我平時睇多過寫,
都話左我咸濕嘛
妳d真係好正, 簽名檔果兩張又大脾又波波..........我暈呀:smile_47:
活到老學到老嘛...  :smile_19:

你學識左我咪多d report睇囉...

你個reporet有冇諗住打番miss左果d :smile_41:

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-6-17 05:04 PM 發表 查看引用來源

點解唔學速成呀
我最初都係自學
打得多就識!!

嘩!!
:smile_o06: :smile_o06: 想睇都無得睇喇

good and wait your part II :smile_35:

引用:

點解唔學速成呀
我最初都係自學
打得多就識!!

嘩!!
我有睇過你d posts
我記得你 :smile_o05: :smile_o05:

回覆 1# 的帖子

期待 part 3 中 :smile_38: :smile_38:

PART 2  !!!support:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆