上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【143】

收藏  |  訂閱
1.5k  31.9k

引用:
原帖由 jackcool0412 於 2009-5-14 11:43 AM 發表 查看引用來源
老闆 想要乜呀????
求其一座海島..............游艇...............小型飛機得啦

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-14 11:44 AM 發表 查看引用來源

在板面祝賀就得了,祝daddy discuss天地任我行,知心朋友多多,你個女會支持你
謝謝

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-14 11:41 AM 發表 查看引用來源
𠗐...............我未見過喎...............無媒酌之言架
我已有自主權,只是來通知你,你重要送屋比我,買金器比我,我看中了周生生的金朱鍊:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-14 11:45 AM 發表 查看引用來源

.殺你呀,我邊有咁大先.想扮斯文都唔得.你咪亂講呀,小心放工我搵人打你呀:smile_30: :smile_30:  
我講定先嘛...................將來實有架

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-14 11:45 AM 發表 查看引用來源

.殺你呀,我邊有咁大先.想扮斯文都唔得.你咪亂講呀,小心放工我搵人打你呀:smile_30: :smile_30:  
我諗妳 18....(講大話 好過俾人打)

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-14 11:41 AM 發表 查看引用來源
送禮得啦
你自已要呀,唔好拉我落水呀,我唔會要人家的東西呀:smile_38:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-14 11:47 AM 發表 查看引用來源

我已有自主權,只是來通知你,你重要送屋比我,買金器比我,我看中了周生生的金朱鍊:smile_30: :smile_30:

禮物到 有金有朱

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-14 11:47 AM 發表 查看引用來源
我講定先嘛...................將來實有架
咁又是真的呀,daddy,我們到時可能,

想一下,,,,,,,,daddy已有老婆和仔女:smile_30: 我都:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-14 11:51 AM 發表 查看引用來源

咁又是真的呀,daddy,我們到時可能,

想一下,,,,,,,,daddy已有老婆和仔女:smile_30: 我都:smile_30: :smile_30: :smile_30:
有孫

引用:
原帖由 jackcool0412 於 2009-5-14 11:48 AM 發表 查看引用來源

我諗妳 18....(講大話 好過俾人打)
係咁上下啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆