上一頁下一頁
發新話題

小妹係引版第一次出post...戶外篇 !!已出相在第七頁呀...t-back t-back~~

收藏  |  訂閱
246  66.9k

引用:
原帖由 comomo88 於 2009-5-13 11:36 PM 發表 查看引用來源

多謝大家支持喎~~嘻
正呀!:smile_47: :smile_47: :smile_46:

我本身自己有成幾十條 t-back....
呢款係著短裙時著架....所以先會有花邊~ hehe

引用:
原帖由 comomo88 於 2009-5-14 05:16 PM 發表
我本身自己有成幾十條 t-back....
呢款係著短裙時著架....所以先會有花邊~ hehe
咁多..做咩ar...一日一條ar:smile_13:

引用:
原帖由 comomo88 於 2009-5-13 11:36 PM 發表 查看引用來源

多謝大家支持喎~~嘻
前面係咪會好睇d 呢....:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 14/5/2009 05:27 PM 發表 查看引用來源

有問題嗎?? 你的內褲不是每天都換嗎??

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-5-14 05:27 PM 發表 查看引用來源

我都知...只不過買下又一條買下又一條....一個月日日唔同款都著唔哂~

引用:
原帖由 我是小莉 於 2009-5-14 05:28 PM 發表

:smile_13:  都唔係幾十條ga......

引用:
原帖由 comomo88 於 2009-5-14 05:30 PM 發表

我都知...只不過買下又一條買下又一條....一個月日日唔同款都著唔哂~
:smile_45: 有時女人shopping...真係會忘灑形

引用:
原帖由 我是小莉 於 2009-5-14 05:28 PM 發表 查看引用來源

yeah....是同道中人啦~ 女仔既unun係比你地男仔多架啦~

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-5-14 05:32 PM 發表 查看引用來源

:smile_45: 有時女人shopping...真係會忘灑形
又唔係喎~ 有時我唔想買 (因為我知道我真係有好多)...
係我男友叫我買想我著比佢睇我先會買呀....一半半啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆