上一頁下一頁
發新話題

phoneSex的煩惱+P.29新partner經歷(又加相P.3,P.14,P.31)

收藏  |  訂閱
532  152.6k

引用:
原帖由 大乳點 於 2009-4-29 12:57 AM 發表 查看引用來源

一張咁多啦…不過頂唔住唔關我事喎:smile_13:
要沖涼lu……:smile_43:
個咀好似有d緊張wo....:smile_34:

引用:
原帖由 大乳點 於 2009-4-29 12:57 AM 發表 查看引用來源

果然係好o野

引用:

嘩.... 咁正, 一定唔只 phone sex 啦...... 我都想同你玩下....

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-4-29 12:59 AM 發表 查看引用來源
身材幾好喎:smile_47: :smile_47: :smile_47:
又真係幾好咁:smile_47:

引用:

你整張咁正嘅相上嚟,真係頂你唔住,幾大都入晒你數架嘞,.:smile_47: :smile_47: :smile_47:

你咁既料唔會唔頂唔順呀

頂唔住果個唔該睇下OFFICE妹妹先啦

真係頂得住既話,樓主要諗下對方其實係唔係男人~

Thanks for lovely bra bra photo !

:smile_27: 幾好身材吖

引用:

woo~! you are so big ......! very nice ....!haha.....:smile_30: :smile_30: !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆