上一頁下一頁
發新話題

『 FOREVER......』(完)

收藏  |  訂閱
299  35.2k

引用:
原帖由 中中中 於 2008-12-16 01:25 AM 發表 查看引用來源
得唔到先可以有美好既幻想空間,得到咗之後可能都係不外如是,
樓主都唔好太過"耿耿於懷"
我知呀.....我無耿耿於懷喇......掛住就倒有少少~~
成個故事最TOUGH 個句未就係最尾個句囉.......FD CAN BE FOREVER...BUT LOVER CANT...SORRY.....

其實呢家諗返都好彩無同到佢一齊......因為當時我乜EXP 都無......好難長久........而且呢幾年自己改變左好多...由其對愛情既睇法.......拍拖有時都真係拍到好攰.........呢家想搵D 激情就好似呢一段.......當然我意思既激情唔係淨攪野個種........唔知點講.....好想愛多次死去活來咁囉.......!!(有咁既諗法係咪好變態)

唔變態既 有邊個男人唔想愛到(死去活來)ar~推推推推推\:smile_15:

樓主上線都潛水:smile_24:

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2008-12-15 03:10 PM 發表 查看引用來源

睇完......好有感觸!

4年時間抽唔離唔出奇......我13年都唔得。我的她,明年結婚了......

p.s. 女仕們,男人一生出來不是只懂咸濕的。
痴情男人...邊個唔想要,可惜天意弄人,你地最愛都是得不到....而留戀...最慘是後來識的女朋友...永遠得唔到你們的最愛....永遠做後備..:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-16 01:36 AM 發表 查看引用來源

我知呀.....我無耿耿於懷喇......掛住就倒有少少~~
成個故事最TOUGH 個句未就係最尾個句囉.......FD CAN BE FOREVER...BUT LOVER CANT...SORRY.....

其實呢家諗返都好彩無同到佢一齊......因為當時我乜EXP  ...
算啦~放低心結就等如放過自己,或者依家至係個right timing呢~
咁你地依家仲有無keep住聯絡???

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-16 11:34 AM 發表 查看引用來源

算啦~放低心結就等如放過自己,或者依家至係個right timing呢~
咁你地依家仲有無keep住聯絡???
我係p.2有講架.....每年生日我都會send sms 比佢....基本上係無聯絡架喇....係除左個一日

引用:
原帖由 大ching 於 2008-12-16 03:06 AM 發表 查看引用來源
樓主上線都潛水:smile_24:
尋晚竟然2點幾就訓左kakakakakaka

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-16 12:04 PM 發表 查看引用來源

尋晚竟然2點幾就訓左kakakakakaka
訓教....好時黎架.... 我5點幾訓 金朝返學唔知醒 遲到....

引用:
原帖由 大ching 於 2008-12-16 12:51 PM 發表 查看引用來源
訓教....好時黎架.... 我5點幾訓 金朝返學唔知醒 遲到....
嘩...返學都5點幾訓@@”....不過我平時訓唔著都同你呢個時間差唔多?~~

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-14 07:46 發表 查看引用來源
『FD CAN BE FOREVER......BUT LOVER CANT.......SORRY!』
你可以覆返佢一句:" FUCK CAN FOREVE..... WITHOUT LOVE ALSO CAN....."

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆