上一頁下一頁
發新話題

初體驗*

收藏  |  訂閱
457  58.0k

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 17-12-2008 01:43 發表 查看引用來源
推推推推推推推推推推推推推推!!!
拿拿拿拿拿拿拿拿拿拿拿拿拿拿拿拿:smile_38:

:smile_15: 周小姐來左~~閃~~~~~~~:smile_15:

引用:
原帖由 lanhoucheong 於 2008-12-16 06:39 PM 發表 查看引用來源
好睇,唔理抄定作,只有一句話,感恩。
唔係抄亦唔係作..:smile_45:

139#岩岩先同你講..我經遲左好耐都未黎:smile_42:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-17 01:59 AM 發表 查看引用來源
139#岩岩先同你講..我經遲左好耐都未黎:smile_42:
好多女仔成日都係咁.......我以前女朋友都係咁:smile_27:

:smile_34: 係呢年先係咁..成半年先黎
:smile_27: 好在冇扑野姐..唔係真係仔都生埋~:smile_45:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-17 02:13 AM 發表 查看引用來源
:smile_34: 係呢年先係咁..成半年先黎
:smile_27: 好在冇扑野姐..唔係真係仔都生埋~:smile_45:
@@"咁唔睇下醫生......不過我ex gf 以前都係咁3-4個月唔黎都係咁......
咁扑野帶套架姐可以.......

:smile_34: 我懷疑我有暗病~
命不久矣喇:'):smile_27:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-17 02:36 AM 發表 查看引用來源
:smile_34: 我懷疑我有暗病~
命不久矣喇:smile_27: :')
嗚嗚嗚....:')......咁係你死前打完篇殘廁先呀..........:')

講真...睇下中醫....食幾濟中藥即刻有m 黎我ex gf.....調理下身體嘛!

:')你緊張篇野定緊張我架~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆