上一頁下一頁
發新話題

講故事 (新增內容: 下集大結局 )

收藏  |  訂閱
446  69.9k

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-6 01:38 PM 發表 查看引用來源
今日得閑, 係度開壇, 講故事.

每個男人, 一生中, 都有好多女人. (點都唔只得一個.! )

依家記得既, 印象深刻既有以下.... 有機會....慢慢講, 與大家分享下.

1) Rebecca, 2) Zoe; 3) Sue, 4) Ivy; 5) Christi ...
小學老師??唔係呱

引用:
原帖由 apple724 於 7/12/2008 12:46 PM 發表 查看引用來源
    小學老師??唔係呱
咁早嘅!

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-12-7 12:52 PM 發表 查看引用來源

咁早嘅!
早晨:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 apple724 於 2008-12-7 12:55 PM 發表 查看引用來源
   早晨:smile_40: :smile_40:
蘋果妹,咁啱呀!又撞到你喎!

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-12-7 01:03 PM 發表 查看引用來源

蘋果妹,咁啱呀!又撞到你喎!
不如你地幾個自己開版吹水啦,如果你唔識開thread我可以幫你開個既
我都想睇ironman講有關佢既事

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-7 01:07 PM 發表 查看引用來源

不如你地幾個自己開版吹水啦,如果你唔識開thread我可以幫你開個既
我都想睇ironman講有關佢既事
我都想睇架,仲係到等緊佢出嘢:smile_35:

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-12-7 01:10 PM 發表 查看引用來源

我都想睇架,仲係到等緊佢出嘢:smile_35:
lipailam佢細個唔識野冇控制能力啫
我唔想見你地成日去人地度搞事囉,再係咁冇人願意開thread寫啦,度度都見lipailam洗版,對樓主唔公平ma
我都試過比lipailam洗版,其實好嬲架,果次係幾日冇上黎已經比佢洗左十幾頁,人地問我野都追唔返冇心機睇

點解你地唔中意自己開thread,唔係同樓主傾開,又唔係傾同題目有關既野,係都要去人地度吹水既?

ironman快D打故仔幫ANGELA下吓火啦!!

引用:
原帖由 base_littleman 於 2008-12-7 01:35 PM 發表 查看引用來源
ironman快D打故仔幫ANGELA下吓火啦!!
我都等緊ironman,宜家出街今晚返黎睇,
佢地冇自制能力架,又唔係講有關topic,又唔係同樓主傾開
見有女會員就走入人地版度洗十幾頁講早晨say hello洗足十幾頁
唔只我試過,有次office妹妹都鬧過佢架啦

我個post打好啦
你可以睇睇先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆