上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  139.5k

閃返入黎支持你唷!!

多謝 !
引用:
原帖由 Serrano.J 於 2008-5-20 11:01 發表
閃返入黎支持你唷!!

多謝 !
引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-5-20 10:39 發表

雖然今日忙到卜街又要開會,但都要支持 Sam 兄:smile_38:

好鍾意你D post~~support~!!

回覆 136# 的帖子

enjoy your tailand trip

上黎支持下先!!:smile_30:

回覆 144# 的帖子

babe...I like your post too

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-19 08:53 PM 發表
Update 19 May 2008

星期六,由於有突發事件,所以上左去東莞長安 ! (唔記得左順便去探阿花添!)

到左晚上8點幾,搞番掂晒 ! (好彩,係一D技術性問題,個客都唔知我搞乜,任我求其UP過關 !)
e ! 見時間尚早,咪 ...
thanks for sharing.

一定上黎支持下既~

Update 20 May 2008

***由於乃全國哀悼日,所以小弟將會暫停所有交際,呀唔係 ! 係交配活動,直到星期三晚24:00 ***

無性第一夜
琴晚無野做,係公司上網吹水,順便陪GF開OT,因為佢做到一頭煙,當盡下做BF既責任啦 ! 同埋佢如果有野唔識都可以即刻問到我,話晒都係佢師父呀 !
11點幾,佢做晒D野,同佢去食宵夜,食完宵夜咪的佢返屋企囉......係的士度佢上左車無耐就訓著左......唉左係我膊頭度,好似BB感......!
係架的士度,我老板CALL我,問我係邊......我話轉頭打比佢 ! BUT嘈醒左小BB......無耐就送左佢返上樓...... !
跟住REPLY老板,問佢乜事?老板話:依家係尖東舞X跳緊舞,問我黎唔黎?我見都成點幾啦,所以咪話:唔去囉 !仲同老板講話:人地依家"國殤"呀 ! 大佬 ! 仲跳舞,跳少晚啦 ! 點知佢話 : 依家鎮緊災喎 ! (癡線 SHORT SHORT地) 一於唔理佢返歸 !

*** 老板到依家都未返呀,真係熱心......鎮災 ! ***

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆