上一頁下一頁
發新話題

分享及討論下食女、人妻、中女、怨婦等種種經驗及過程🤫😍

收藏  |  訂閱
320  73.5k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-17 21:45 發表 查看引用來源

一食就可以中出, idy 作為人妻, 真係 淫得很
應該講佢係慣左做愛中出我同果個呀嫂兩次都係中出

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-17 22:50 發表 查看引用來源

應該講佢係慣左做愛中出我同果個呀嫂兩次都係中出
呀嫂送比佢老公果頂綠帽, 真係夠實淨....

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-17 22:48 發表 查看引用來源

我對女人d直覺好準,好多年前紅顏話一定唔會同我屌除非我離婚,結果咪屌左
女人講野都係講下既啫 啱feel 啱timing 咪埋牙囉

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-17 23:01 發表 查看引用來源

呀嫂送比佢老公果頂綠帽, 真係夠實淨....
之前都講過,其實一個已婚女人咁同男人玩,就算唔係姣B偷食,男人都當左係啦
呢件人妻做時裝sales㗎,個樣都靚㗎,波就普通不過籮柚大
好鍾意落相熟酒吧飲酒玩,而且經常同啲男人玩埋、飲酒,佢老公好少落嚟陪佢
飲大咗少少,佢個閪痕樣就出嚟🤭有時搵對波頂下男人,搭住啲男人,同啲男人唱歌
啲男人固然借意攬下佢條腰摸下佢籮柚,佢都唔係好避忌(除咗佢老公喺度)
佢同我都好friend㗎,不過我識佢老公一直都有避忌,直至有一次......

引用:
原帖由 保持現在 於 2024-7-17 23:07 發表 查看引用來源

女人講野都係講下既啫 啱feel 啱timing 咪埋牙囉
同意呀,好多年前我已經知紅顏鍾意我啦

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-17 22:48 發表 查看引用來源

我對女人d直覺好準,好多年前紅顏話一定唔會同我屌除非我離婚,結果咪屌左
女人講得出比機會男人上佢, 已經成事一大半,
條件嘅嘢, 慢慢磨平佢

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-17 23:14 發表 查看引用來源

女人講得出比機會男人上佢, 已經成事一大半,
條件嘅嘢, 慢慢磨平佢
現實係好多男人get 唔到

引用:
原帖由 保持現在 於 2024-7-17 23:17 發表 查看引用來源

要出黎食得女呢d係男人先決條件

引用:
原帖由 保持現在 於 2024-7-17 23:17 發表 查看引用來源

個人觀點.
除非男人條件好, 其他ching 常比較急色...,

引用:

咁都係,好多女人開頭好口硬,最後咪又係比你屌!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆