上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  134.2k

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-30 11:15 發表 查看引用來源
我都唔記得咗之前劇情內射咗,要睇番上一篇。

果種空虛感,真係難以形容,非筆墨能形容。
會唔會似女性被進入正享受高潮時,男方突然抽出,果種空虛感呢?可否比擬?

不過應該冇人可以比較到兩者 ...
都可能有d似,或者係女方就嚟高潮,對方就又換姿勢,差d差d咁到唔到,跟住佢就射啦,咁樣都好空虛架...

其實故事點繼續落去, 大家等故事update就知啦.

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2013-12-30 03:20 PM 發表 查看引用來源

都可能有d似,或者係女方就嚟高潮,對方就又換姿勢,差d差d咁到唔到,跟住佢就射啦,咁樣都好空虛架...
feel 到女方就黎到,我唔會轉姿勢囉。果個 moment 轉,好無良。

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-30 02:50 PM 發表 查看引用來源

咁係喎,享受無套果種高潮同快感,大家都有份,如果因為個男無用套將成個責任卸晒落佢度,我又覺得唔多公平囉...
不過,都要信對方,先可以唔用既...
有時,信任女方都會賴野。

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-30 03:49 PM 發表 查看引用來源
其實故事點繼續落去, 大家等故事update就知啦.
那只好等着瞧吧....

引用:
原帖由 cdrom68 於 2013-12-30 04:14 PM 發表 查看引用來源

那只好等着瞧吧....
呢隻蕉! 好快就會出現啦.......:smile_34:

唔知點解, 我覺得呀A好似林志玲 :smile_o01: :smile_o12:

在 alden  未update  前,

不如, 大家湧躍 運用想像力 估下 A 發生了什麼事情
吧 .... ^^

我估 ....

A 到香港公幹一個月.... haha

大家唔駛估, 好快就知!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆