上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
3.1k  75.7k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-10 10:22 PM 發表 查看引用來源
係喎...聽講衣家同君仔一樣...唔通D女真係咁正?:smile_o05:
  快d去試~~返黎寫報告

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-11 11:42 AM 發表 查看引用來源

快d去試~~返黎寫報告
我最憎輪街症...點解要玩到咁冇癮?!:smile_o16:唔知點解D人果時君仔咁多人都照等...口入面重有上一手D野...好玩咩:smile_o14::smile_o14::smile_o14:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-11 11:42 AM 發表 查看引用來源

快d去試~~返黎寫報告
最憎輪街症...點解要玩到咁冇癮?:smile_o16:唔知點解重有咁多人會照等....口入面重有上一手D野...好玩咩?:smile_o14::smile_o14::smile_o14:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-11 08:37 PM 發表 查看引用來源
最憎輪街症...點解要玩到咁冇癮?:smile_o16:唔知點解重有咁多人會照等....口入面重有上一手D野...好玩咩?:smile_o14::smile_o14::smile_o14:
  執書行頭~~慘過......................

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-11 10:57 PM 發表 查看引用來源

執書行頭~~慘過......................
小...果d咁既野...老青...你上
玩埋我果份:smile_o02:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-11 11:54 PM 發表 查看引用來源
小...果d咁既野...老青...你上
玩埋我果份:smile_o02:
差包剪~~輸咗既上前

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-11 11:57 PM 發表 查看引用來源

差包剪~~輸咗既上前
行先屎先喎:smile_o14:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-12 12:03 AM 發表 查看引用來源
行先屎先喎:smile_o14:
:smile_19:  你又話你巧英既~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-12 12:15 AM 發表 查看引用來源

:smile_19:  你又話你巧英既~~
MARK女緊係咪腩行最尾啦...唔係就好似我另外2個FD貢...我問佢"你岩岩果件好似唔係好掂喎..."
佢話"唔係呀...係波細黑提咋嘛...其他都OK喎"
我無言:smile_o16:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-12 12:21 AM 發表 查看引用來源
MARK女緊係咪腩行最尾啦...唔係就好似我另外2個FD貢...我問佢"你岩岩果件好似唔係好掂喎..."
佢話"唔係呀...係波細黑提咋嘛...其他都OK喎"
我無言:smile_o16:
  唔典架~~唔巧爭喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆