上一頁下一頁
發新話題

小肥豬的性趣篇II~紫色誘惑玩具篇(UPDATE:P.1617有圖有文>3<)

收藏  |  訂閱
321  49.6k

話時話,我都好耐揼骨推油喇!

quote]原帖由 MISS小肥豬 於 10/1/2011 09:14 PM 發表 查看引用來源

跟住...就勁啦~~:smile_o05:

我同妹一入房...就急不及待除衫

攪到d姐姐話...哦未得...未得唔洗除住

我同妹即笑...e 一聲笑左出黎:smile_o13:

之后就一齊話...遲早都要除...除左先羅:smile_o01:

... [/quote]

引用:
原帖由 Xsonson 於 2011-1-10 10:32 PM 發表 查看引用來源
你icon 好引人
真係好鬼想玩下
哈哈...玩下就唔得啦....望下佢啦

夠家啦:smile_o01:

小肥妹 唔好唔開心啦
我地支持妳Ma

大奶.................:smile_47: :smile_47:

十卜妳呀....

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-9 01:51 PM 發表 查看引用來源
話說我地做完甲啦....諗住去東門喎

但當時我地四圍行...不知不覺已經行到八點

唉....:smile_o06: 過得去黎都夜

又得三隻肥妹仔...又無男人喎...都係算...留係羅湖城行下反下仲好:smile_o10:

唔係一陣比 ...
我想問我帶邊個套會襯妳D......:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-10 09:14 PM 發表 查看引用來源

跟住...就勁啦~~:smile_o05:

我同妹一入房...就急不及待除衫

攪到d姐姐話...哦未得...未得唔洗除住

我同妹即笑...e 一聲笑左出黎:smile_o13:

之后就一齊話...遲早都要除...除左先羅:smile_o01:

...
雙飛人藥水.....出左隻雙飛奶藥水咩...

我錯我錯!我去!
引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 10/1/2011 10:32 PM 發表 查看引用來源

殊...講多數多:smile_o14:

佢地岩岩拍拖咋

算啦...我今個星期六陪呀妹去反下算

去唱K 有無人JOIN 一係上大陸推油

有無人去:smile_o11:

好大對咪咪
有D級吧?

推油好爽呀~我想JOIN

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-10 20:57 發表 查看引用來源

E 係喎...你條海參入黎探我啦:smile_o05:

抵:smile_o09:
我唔係海參呀......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆