上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  53.7k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-17 02:47 PM 發表 查看引用來源

女人懷孕........就正正最需要男人在身旁照顧和支持......你的想法.........要不得.......
你誤會了喇高總 :smile_o03:

佢大肚時我一定會在身邊, 我想生下來時的時候 :smile_o05:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-5-17 02:49 PM 發表 查看引用來源

其實我都吾清楚... 不過總系覺得系香港辦會方便自己多d :smile_30:

不過... 系大陸辦又好似平d喎 :smile_44:
我睇過一個網, 返大陸辦又要單身証, 果d証都千幾兩千銀架 :smile_o14:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-17 02:50 PM 發表 查看引用來源

識18歲女女,分分鐘半年就冼你18萬,留番個錢做老豆

唔怕, 我自認定力好夠, 會玩到...點到即止 :smile_o10:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-17 02:50 PM 發表 查看引用來源

做左爸爸後,責任重大,你到時真的不要想太多了:smile_38:
做爸爸真係好重大, 生出黎一定要做一個好爸爸, 要不然就不要生, 我是這樣想的 :smile_o10:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-17 02:52 PM 發表 查看引用來源

咁到時另供一層定住現在呢度呀:smile_38:
呢一刻如果攪惦香港層樓, 如果有能力的話都想在深圳置一層

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-17 02:56 PM 發表 查看引用來源

我睇過一個網, 返大陸辦又要單身証, 果d証都千幾兩千銀架 :smile_o14:
可以自己搞,但一般都找律師行搞

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-17 02:50 PM 發表 查看引用來源

跟隨大陸既香港......可以點睇???
998....新一隻短抄.....
已經揸左巧多工行,冇彈藥了

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-17 02:54 PM 發表

你誤會了喇高總 :smile_o03:

佢大肚時我一定會在身邊, 我想生下來時的時候 :smile_o05:
可能我多口吧....

引用:
原帖由 fatdennis 於 2010-5-17 02:46 PM 發表 查看引用來源
午安~~~咁多位....
又玩書籤牙:smile_45:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-17 02:56 PM 發表 查看引用來源

又系喎...  吾記得左張寡佬証都要錢添. :smile_30:

婚姻版果邊有個中外婚姻既置頂 topic, 有需要就過去睇下啦.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆