上一頁下一頁
發新話題

偷食-----1---P5,P6,P7 偷食----2--P10

收藏  |  訂閱
259  108.0k

引用:
原帖由 sexy2010 於 2010-4-6 07:18 PM 發表 查看引用來源

你都好快哦!
人家好想徐娘嘛
滿腦子都係喇, 唔知點算好

Waiting for the next , thank you !

引用:
原帖由 sexy2010 於 2010-4-6 07:14 PM 發表 查看引用來源
果次之後, 我地已經好似情侶咁, 無時無刻都會掛住對方, 見到D咩都會想同佢分享, 佢都好明白我係一個有夫既人, 所以佢都唔會打擾我, 只會等我搵佢.有時我會同佢cyber-sex,我地都好熟悉對方既身體, 所以好易令對方HIGH ...
支持下先,good post

Waiting for the next...

so nice ....

引用:
原帖由 sexy2010 於 2010-4-6 05:39 PM 發表

唔敢再寫偷食啦,比人鬧到我D良心不安!
唔係佢地食je..如果佢地係主角..就會讚到上天花板:smile_40:

我覺得可能係下面係可以望到上去架, 我地沖完涼拖住手落去行吓, 我特登向上望吓, 當然我唔可以好快計到係邊層樓, 但我覺得如果光禿禿企係窗邊係望到囉! 最少個波波係可以見到囉!
佢係第一次來哩個城市, 我就揸住架車周圍兜吓風, 去到湖邊,去散步,我地就好似情侶咁,KISS吓行吓,講左好多佢畢業之後既計畫,我聽住佢講佢既將來, 我覺得佢係一個有遠見既男人, 我攬住佢, 佢望住我好哀怨咁講: 如果你未結婚會唔會嫁比我?
講真都唔知點答佢, 我點點頭, 攬住佢. 我好唔鍾意去傾哩D野! 因為我覺得一來對唔住老公, 二來又對唔住佢,
佢話如果老公對我唔好, 佢會搶,佢對我用左真情??
我為左唔好再講哩D話題, 就問佢之前既女朋友點樣? 點樣同佢地做? 佢就好緊張咁問我係米好介意? 我話你快D講出來比我學吓野.
佢就開始講佢D風流史啦!

佢之前有幾多個女朋友我唔係好記得啦, 不過佢講左D令我好難忘既野, 真係要同大家分享吓!
佢話, 佢讀大學時, 已經有女朋友, 個女友係美國讀書, 所以佢先會去美國! 但係大學期間, 和一個非同系既師妹上左床, 佢話個女仔有個好有錢既男朋友, 畢業就要同佢結婚, 所以個師妹同佢上床前已經講明, 我仲係處女, 你除左唔可以插我個西以外, 全部比晒你插! 跟住佢就同個師妹用口, 肛交, 咩都做晒, 淨係唔插西! 個女仔都好服侍, 佢話如果唔係佢要處女身嫁比個男朋友, 佢就屌埋個西! 我笑佢: 你都好有口齒哦!
佢用很鄙視的口氣同我講, 我以後一定唔會娶處女,哩D比人插晒既處女, 一樣好污鄒, 我笑佢岬醋,佢ㄧ野就嘴埋來, 嘴到我透唔到氣, 大約幾分鐘到, 佢放開我, 佢話我淨係岬你老公醋! 跟著一片寂靜......

我唔敢望佢, 佢望住天空, 把聲有D震, 我知佢有D激動, 我安靜地等他平伏, 他背著我抹了抹眼睛, 然後我們靜靜的看著湖水, 被一些燈光照耀的波浪, 一閃一閃很是漂亮!
我不敢打破這種沉靜的氣氛,  不自覺打了一個冷顫, 他回頭看了看穿著背心短裙的我, 把我抱起來走向停車場......

待續......

果然好戲陸續有來喎

引用:
原帖由 wcday 於 2010-4-6 06:23 PM 發表 查看引用來源

唔怕啦:smile_24:

人地無得食係酸葡萄姐
引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2010-4-6 08:16 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=246426883&ptid=11882138][/url]

唔係佢地食je..如果佢地係主角..就會讚到上天花板:smile_40:
到你地男/女朋友偷笑個陣就真係唔方唔好笑:smile_30:

偷食無罪呀 heeee

偷食無罪呀 heeee:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆