上一頁下一頁
發新話題

我與19yrs女網友的醉人經歷 (UPDATED P.34,P36完)

收藏  |  訂閱
1.5k  116.6k

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-26 12:02 AM 發表 查看引用來源

布甸妹妹

仲差少少咋, 快d嚟吹爆佢個post
:smile_47: 吹之嘛..食正我個瓣啦.............
我係lady talk見過你..見你同條傻仔有2句.............:smile_04:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-26 00:02 發表 查看引用來源

三哥無咁易..........好在有人打比我
你隻鬼王,
捨得上黎La!:smile_34:
引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-26 00:03 發表 查看引用來源

乜唔係蛋散王咩?
蛋散王都係我個稱號~~~:smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-26 12:02 AM 發表 查看引用來源

三哥無咁易..........好在有人打比我
終於等倒鬼哥la:smile_o06:

快d嚟主持大局

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2009-6-26 12:01 AM 發表 查看引用來源

其實, 都未必係真野, 可能都係自己幻想出黎..hahahahaaa
仲可悲~!!!
咁不如 gun 兄有幻想一個故事等小弟學下野啦

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-26 12:03 AM 發表 查看引用來源

君妹.............吹爆 :smile_47:
:smile_29: BOOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:smile_03: :smile_03: 好低b呀我

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-26 00:05 發表 查看引用來源

咁不如 gun 兄有幻想一個故事等小弟學下野啦
唔好幻想住~
你快D介紹左個19歲妹妹俾我先La~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-26 12:03 AM 發表 查看引用來源

:smile_47: 吹之嘛..食正我個瓣啦.............
我係lady talk見過你..見你同條傻仔有2句.............:smile_04:
邊個傻仔:smile_35:

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-26 12:03 AM 發表 查看引用來源

妳都幾郊遊廣闊喎...hahaha

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-26 12:04 AM 發表 查看引用來源

終於等倒鬼哥la:smile_o06:

快d嚟主持大局
咁快爆..............新post咪又要快d開工

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-25 11:58 PM 發表 查看引用來源

多謝...
你地諗住吹爆鬼王............個post牙?
布甸妹...........:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆