上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.0k

引用:
原帖由 ihhw 於 2010-7-6 06:49 PM 發表 查看引用來源

其實果3,4日係計埋六日架...跟住又要番幾日 先到星期六日...
我淨係休養3,4 日夠唔夠? 幾日完全唔出街.... 我打算過幾日去割...但係咪搵到個醫生電話同佢book 咁跟住就可以直接做架啦...
我就搵陳東飛做的,我記得係上年佢仲有報紙報導過tim,都係一打電話比姑娘時同佢講想一之過做埋,佢就幫我約時間囉!:smile_04:
因為我份工都好難攞假,所以我都無乜特別休息,連埋做手術攞咗兩日假,:smile_13:
好彩又唔係太過敏感,可以接受得到啦

引用:
原帖由 大象牙 於 2010-7-7 03:58 PM 發表 查看引用來源

我就搵陳東飛做的,我記得係上年佢仲有報紙報導過tim,都係一打電話比姑娘時同佢講想一之過做埋,佢就幫我約時間囉!:smile_04:
因為我份工都好難攞假,所以我都無乜特別休息,連埋做手術攞咗兩日假 ...
唔怪之得大家都係用著泳褲呢招啦,原來我地都係幫襯陳東飛醫生!我果陣淨係請o左半日假去做手術,第二日照常搭港鐵返工,如果唔係有著泳褲呢招,我諗一定要請多幾日假。

佢真係好搵= =為左細路,我俾左成皮野間公司,不過激光真係好過傳統。起碼手尾冇咁長同埋冇咁痛, d傷口一開始就結焦,可以快d好返。不過d生理反應令我好辛苦,成日無端端扯,驚爆線,無教好訓!!

引用:
原帖由 sotrouble 於 2010-7-8 01:21 AM 發表 查看引用來源
佢真係好搵= =為左細路,我俾左成皮野間公司,不過激光真係好過傳統。起碼手尾冇咁長同埋冇咁痛, d傷口一開始就結焦,可以快d好返。不過d生理反應令我好辛苦,成日無端端扯,驚爆線,無教好訓!!
係啦,成皮野都要做呢…雖然幾貴,但係值得既。

有AA膠應該冇咁易爆線,放心啦~~~
只係,訓唔到就預左架喇…

引用:
原帖由 sotrouble 於 2010-7-8 01:21 AM 發表
冇藥可以控制唔扯咩?

......:smile_19: :smile_19: :smile_19:

:smile_19: :smile_19: :smile_19: :smile_19: :smile_19: :smile_19: :smile_19:

其實我真係唔想手尾長....

bfgf 哩位ching 你割完好似仲有一段時間都好唔舒服咁...
我真係無咁多時間呢...又驚比同事睇到....

唔知 黃醫生/陳醫生 係咪真係可以令我快d restore? 起碼起人前人後唔好咁樣= =

另外呢...(我未割啦)...我割左之後呢 著3角褲o唔ok架? 會唔會固定到小弟? 因為我總唔可以好似大家講著泳褲....屋企人會知= =

引用:
原帖由 ihhw 於 2010-7-8 05:20 PM 發表 查看引用來源
其實我真係唔想手尾長....

bfgf 哩位ching 你割完好似仲有一段時間都好唔舒服咁...
我真係無咁多時間呢...又驚比同事睇到....

唔知 黃醫生/陳醫生 係咪真係可以令我快d restore? 起碼起人前人後唔好咁樣= =
...
其實三唔三角都無所謂...
      泳唔泳褲都帽關係...
只要緊身 + 固定就可以了....

一喺你可以咩都唔着...真空...
一着的就要是緊身 + 固定, 目的是龜頭不磨擦

********免都過, 唔好割*********

我book左陳東飛醫生....
我想問要剃下體既毛應該點做? 因為又無剃刀果d...
袋袋d毛洗唔洗剃埋= =

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆