上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.0k

引用:
原帖由 bfgf 於 2010-7-6 08:03 PM 發表 查看引用來源

按摩原來可以減低生理需要?好神奇呢~~~
係架,我有時一個人喺屋企,都係冇著褲架……哈~~~

頭幾日我都好少生理反應,係隔左差不多兩星期,真係超易有…可能太耐冇發洩啦…
我做之前果日都係自己攪掂完先 ,費事之後中招呀。

引用:
原帖由 sotrouble 於 2010-7-6 08:11 PM 發表 查看引用來源

我覺得今日做完其實都可以返工的 (文職),但係行路仲慢過阿婆,坐低起身要就住就住,搵野扶
保障起見還是請假吧。

預約方面真係要一早講定。因為E生可能有急事係第2度做緊手術黎唔到,之後又要約第2日。同埋 ...
行路仲慢過阿婆,坐低起身要就住就住,搵野扶 <-- 100% Agree!!! 我做完手術果兩、三日,真係寸步難行!

引用:
原帖由 sotrouble 於 2010-7-6 08:14 PM 發表 查看引用來源

我做之前果日都係自己攪掂完先 ,費事之後中招呀。
我做之前都有呀,係宜家隔左兩星期…
有D想發洩一下呢…

咁行路法同事咪知咩事囉........?

引用:
原帖由 sotrouble 於 2010-7-6 06:19 PM 發表 查看引用來源

多謝晒~ 我就咁著泳褲佢都冇咩郁,都ok呀~
柯完尿係咪就咁用紙巾抹完吹乾?
我買晒你之前講果d野喇~
不過生理盬水同化妝綿點用???
恭喜晒!卒之過o左一關喇!

遲d換紗布時記得用生理盬水徹底整濕塊紗布先,等d紗布唔會痴住傷口,千祈唔好格硬meet紗布攪到傷口流血,之後再用生理盬水沖洗o下,用棉花印返乾再包新紗布就可以喇,我一日起碼換兩次紗布。

引用:
原帖由 bbb888999 於 2010-7-6 09:59 PM 發表 查看引用來源

恭喜晒!卒之過o左一關喇!

遲d換紗布時記得用生理盬水徹底整濕塊紗布先,等d紗布唔會痴住傷口,千祈唔好格硬meet紗布攪到傷口流血,之後再用生理盬水沖洗o下,用棉花印返乾再包新紗布就可以喇,我一日起碼換 ...
多謝
我而家用油布+化妝棉包住,冇咁舒服但好似冇咁痴住傷口,好似好d咁,而家我聯針個位成舊肉係度= =,希望快d好啦...

聯針個位舊肉真係好核突...成條鈿路個樣一舊舊咁

引用:
原帖由 sotrouble 於 2010-7-7 12:35 AM 發表 查看引用來源
聯針個位舊肉真係好核突...成條鈿路個樣一舊舊咁
係會一舊舊咁…之後結焦都會結到一舊舊,仲有一支支線凸出來…係幾核突架~~

引用:
原帖由 精液射包 於 2010-7-6 08:56 PM 發表 查看引用來源
咁行路法同事咪知咩事囉........?
我都覺得會,or扮腳痛lor....
所以我先prefer放大假~~

:smile_34: :smile_34: :smile_34: :smile_34: :smile_34: del

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆