上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  534.1k

回覆 1428# vin1013 的帖子

身體健康最緊要!!!

C兄保重身體呀,雖然我好想你UPDATE,但都係身體要緊,TAKE CARE
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-18 18:19 發表 查看引用來源
各位師兄師姐,我今日身體有啲唔多舒服。。。
可能早兩日喺貨倉stock take太熱,有少少中暑(我住呢度啲人冷氣鼓勵開28度!🤣🤣🤣,同埋撞正125年有記錄最熱嘅夏天),今日抱歉未能update。 ...

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-18 18:19 發表 查看引用來源
可能早兩日喺貨倉stock take太熱,有少少中暑(我住呢度啲人冷氣鼓勵開28度!🤣🤣🤣,同埋撞正125年有記錄最熱嘅夏天),今日抱歉未能update。 ...
Take care 🙏🙏小心中暑

引用:
唔緊要,身體要緊,好返先 Update 啦,我哋只係遲少少睇啫

師兄保重阿
28度既冷氣, 玩嘢 聽落仲衰過巴黎喎

引用:
師兄保重身體

樓主D經歷同演繹。。。好跨越時代。。。如果攞嚟拍片絕對好過金手指

(已更新頭象)喺未講我同Athena1999年7月開始嘅「超級無敵大衰運」前(其實真係唔多想講,因為諗起都已經覺得「煩」,不過,7月至12月底前,亦因為呢個大衰運,引超多次「引人入性性經驗」,所以都係要寫),先講講一對故人。。。河原老夫婦。
喺Athena返咗香港後,對老夫婦曾經嚟過香港探Athena兩次。一次喺係1991年8月日本放傳統夏天假期時(夏休み Natsuyasumi),另一次係1996年12月聖誕節時。兩次Athena都盡地主之誼,帶對老夫婦走遍全香港吃喝玩樂。尤其1996年12月嗰一次,因為Athena非常驚訝點解老夫婦肯唔理「河原屋」嘅生意,飛嚟香港玩?河原先生只講話「我同我太太都老啦,希望有生之年見多啲妳同嚟香港玩多啲。」當時Athena見兩老神色無異、行得走得又食得,所以冇乜再多諗。其實當時河原老太太已經患有肝癌末期,因為年時已高,加上唔想接受化療之苦,所以只選擇食藥醫治。
喺1999年6月底時,Athena突然同我講話河原夫婦會嚟香港,仲話想介紹我俾佢哋識。我當然話好!Athena仲話兩夫婦一定會好鐘意我!
7月初,Athena去機場接河原老夫婦機,我就去咗尖沙咀嘅香港老飯店(宜家iSquare對面)等佢哋。我嗰晚6:00已到咗飯店等。到6:30時Athena就同河原老先生嚟到。我當時見到Athena滿眼通紅,又只有河原老先生一個人,我就知道河原老太太一定出咗事!
原來喺1999年3月,我、Athena同水姐仲日日沉醉喺「性慾燦爛」嘅日子𥚃面,河原老太太就因肝癌離世。萬幸嘅係老太太喺係自己屋企睡夢中離去,非常安詳。。。而老太太喺離世前一個星期似乎有預感知道自己時日無多,特登搵返Athena喺「河原家」打工時著嘅日式工作服出嚟,交俾丈夫並且吩咐話自己走咗後,一定要帶呢套工作服去香港俾Athena留為紀念。
原來自從Athena返咗香港後,河原老太太就將套工作服洗得乾乾淨淨,並珍而重至收埋喺衣櫃𥚃面,久唔久就攞出嚟摸吓,再望望兩夫婦同Athena合照(張相相澤影嘅),懷念過去。佢仲同丈夫講佢哋無兒無女,佢一早已經當Athena係自己親生女一樣看待。。。
嗰幾日Athena仲特登攞咗幾日假陪老先生,而我就夜晚陪佢哋一齊食飯,盡量令河原老先生放鬆心情。河原老先生返日本喺機場臨入閘前,老先生俾咗張紙我,上面有一個手提電話號碼,仲話如果我同Athena要去東京,記得call佢話佢知!佢一定要親自煮飯一碗日本炸蝦麵我食,仲話呢道麵係佢拿手好戲!我當然馬上話「待ってはいけません (求之不得)」。
其實當時我心諗點解要俾個電話號碼俾我,而唔係俾Athena?呢個問題要等到2001年聖誕我同Athena去東京旅行至能解開,暫時容許我賣個關子先。。。
自從知河原老太太離世消息之後,我發現Athena開始有啲變。。。佢變得有啲。。。放棄自己。。。尤其喺性方面。佢唔再多理會一夜情嘅對象,ICQ又或者平時識到嘅男人,佢都來者不拒。。。
最誇張嘅係有一晚佢同我食完晚飯返屋企,喺電梯度同一個著住校服只有15、16歲嘅𡃁仔同lift。嗰日天氣非常熱,Athena著咗件白色普通短䄂低V領T Shirt,𥚃面戴咗個粉紅色lace bra,下面著咗條淺粉紅色長裙。其實真係算好普通,我就認為除咗上身件T比較薄同透,所以露咗少少bra紋外,其他一點都唔算性感。
Athena話嗰𡃁仔住8樓,當時只有佢哋兩個人。一入lift,嗰𡃁仔已經不停偷望佢。而且佢仲見到佢𡃁仔個褲檔慢慢變大。Athena望一望個𡃁仔,然後問佢係咪喺度偷望自己、係咪喺度諗埋啲咸濕嘢?個𡃁仔俾Athena兇到不知所措。。。
到咗8樓,電梯門一打開Athena就馬上拖住條𡃁仔走去大廈其中一條後樓梯,然後再爬高幾層,喺12同13樓轉角位到,Athena就推個𡃁仔埋牆,然後拉低佢條校褲同拉錬,抆咗佢條周出嚟,然後不停咁chok!Chok咗一陣,Athena見樓梯冇人,膽就大起上嚟,佢問個𡃁仔有冇同女仔做過,嗰𡃁仔話冇,於是,Athena就拉高條裙,再除咗條底褲!條𡃁仔望住Athena下面嗰一片黑森林不停含口水!Athena拉高自己件衫,扯高個bra,然後劈開對腳扒喺牆上面度,跟住叫個𡃁仔扑佢!嗰𡃁仔即刻走埋友喺咁揸Athena對波,但條嘢就冇入去。Athena於是用手握住個𡃁仔條周,跟住對準自己下面個入口磨咗一陣,然後同個𡃁仔講「你都幾忍得。經常打飛機」?個𡃁仔回:日日打兩次!
Athena聽完就話佢下面已經濕晒,叫佢快啲插入去!
都去到入口,咁都唔識插就簡直唔係人!條𡃁仔輕輕一推,就已經成條賓周插入Athena身體𥚃面,而且佢仲開始抽插得好快!嗰晚Athena都話唔知點解,佢俾個𡃁仔屌咗唔夠五分鐘已經高潮!就係佢舒服到要生要死嘅時候,條嘢仔都忍唔住內射Athena。。。
就係咁,Athena幫呢個世界減少咗一個青頭仔!
但係1999年7日15號星期四下午,我嘅超級惡運開始。。。
而最估唔到嘅係冇幾耐之後Athena都出事。。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-20 09:17 發表 查看引用來源
(已更新頭象)喺未講我同Athena1999年7月開始嘅「超級無敵大衰運」前(其實真係唔多想講,因為諗起都已經覺得「煩」,不過,7月至12月底前,亦因為呢個大衰運,引超多次「引人入性性經驗」,所以都係要寫),先講講一對故人。。。河原老夫 ...
人生冇常,總有起落!期待之後更新!

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-20 09:17 發表 查看引用來源
(已更新頭象)喺未講我同Athena1999年7月開始嘅「超級無敵大衰運」前(其實真係唔多想講,因為諗起都已經覺得「煩」,不過,7月至12月底前,亦因為呢個大衰運,引超多次「引人入性性經驗」,所以都係要寫),先講講一對故人。。。河原老夫 ...
Good morning,身體好d未😊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆