上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#46 - 潮吹篇

收藏  |  訂閱
3.1k  43.8k

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-6-19 04:42 PM 發表 查看引用來源

傾計實會有野??實明你對另一半同自己冇信心。。怕失去。。而又要向外確認自己身份。。就會一生一世呀。。。咪低能啦。。
佢應承過我有人pm佢會同我講,如果dragon同寶寶偷偷地wechat左成年,最後係dragon親口話俾你知佢同你條女一直傾左成年,你會點

大家唔好嘈啦 , 其實我羨慕你地仲可以結左婚仲男歡女愛

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-6-19 04:50 PM 發表 查看引用來源

佢應承過我有人pm佢會同我講,如果dragon同寶寶偷偷地wechat左成年,最後係dragon親口話俾你知佢同你條女一直傾左成年,你會點
有乜問題??v7傾計。。要走我留5到。。自己問題。。男歡女愛。。5揀你。。你咪唸下點解5揀你囉。。走黎怪人??傻hi黎既

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-6-19 02:28 PM 發表 查看引用來源

做咩啫,你好癡咩?
哈哈……我都想放下假嘛

引用:
原帖由 活死男 於 2019-6-19 04:49 PM 發表 查看引用來源
爆啦爆啦,唔知燒唔燒到我呢 kakaaaa 
你。。毛長實著。。😂😘

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-6-19 04:50 PM 發表 查看引用來源

利申
第一日同龍師兄pm到而架alex一路都知
Plus we don’t wechat

Don’t be so Carrie Lam pls

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2019-6-19 04:53 PM 發表 查看引用來源

哈哈……我都想放下假嘛
入紙申請啦hahahaha

引用:

其實係到搵正人君子同淑女,係唔係自己攞來煩…呢!?
我係唔係搏比人 xyz 😂😂😂😂

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-6-19 04:55 PM 發表 查看引用來源

利申
第一日同龍師兄pm到而架alex一路都知
Plus we don’t wechat

Don’t be so Carrie Lam pls
我有同……xxx PM 😂😂😂利申 😂😂

好黎好去啦講真 執著對錯 都是風景

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆