上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  634.3k

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2013-12-12 09:32 AM 發表 查看引用來源
Morning all~~~
大家真係要保重身體,呢排好多人咳、我已經咳咗3個禮拜啦,肺都就嚟咳甩了

咳到咁勁!? 一個唔覺意, 咳左個肺出來喎

引用:
原帖由 cdrom68 於 2013-12-12 09:36 AM 發表 查看引用來源

同意, 很多時候人說不快樂, 有憂愁, 多是不想正面地迎向艱難. 記得有一後天失明的人說過, 失明後讓他看得更多, 只是不再用眼去看吧. 雖然沒有人想這樣的, 但他的態度也值得領略一下.

不好意思, 好像有點說教了, ...
也不要說是說教, 這個是說明人應該正面去看, 支持

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-11 10:39 PM 發表 查看引用來源

我以前會飲晒成間酒吧D酒,依家,彩你都傻,飲多2杯咖啡醒下神好過啦
以前讀書時, 跟朋友真的試過飲到酒吧無酒 (是酒吧結業的一晚). 現在2杯紅酒可收工了...

另-師兄, 其實介煙也不難的, 我以前也是2 天抽一包的, 一天對自己說不抽了, 就介了也有5年以上了...看決心吧

引用:
原帖由 holland1988 於 2013-12-11 10:59 PM 發表 查看引用來源

妳都會飲酒....
以前會,依家一杯起二杯止:smile_44:

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-12 12:07 AM 發表 查看引用來源

你試下開個 post 求 foc ons , 我夠膽賭 j 保証收爆 pm , d 人排隊由新界排出九龍

Really?

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-12 01:59 AM 發表 查看引用來源

識野既人,就懂得欣賞和享受陳年佳釀。 keke

甘我都同意

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-12 09:57 AM 發表 查看引用來源
Really?
唔止, 是由九龍到深圳, 過了關都未見龍尾....

引用:
原帖由 cdrom68 於 2013-12-12 09:47 AM 發表 查看引用來源

以前讀書時, 跟朋友真的試過飲到酒吧無酒 (是酒吧結業的一晚). 現在2杯紅酒可收工了...

另-師兄, 其實介煙也不難的, 我以前也是2 天抽一包的, 一天對自己說不抽了, 就介了也有5年以上了...看決心吧
我的工作, 是要依賴煙來增加思維, 無煙會思想停止, 我曾經嘗試介掉, 但最終不敵心魔, 又食飯, 家下一日最少一包...........:smile_27:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-12 09:57 AM 發表 查看引用來源
Really?
sure

引用:
原帖由 hklinker 於 2013-12-12 03:35 AM 發表 查看引用來源

唔同style都有自己的市場的

都係既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆