上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第36回)祝雀仔8月28日生日快樂(留意第一頁活動內容)

收藏  |  訂閱
1.5k  29.6k

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-19 03:40 PM 發表 查看引用來源

佢跟我搵食架咋..
個頭講完e頭就失:smile_24:
所以我排十世都未到我~

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-19 03:41 PM 發表 查看引用來源
都好丫...我都想做混血:smile_47:
咁你曬黑d 返黎先啦

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-19 03:40 PM 發表 查看引用來源
按摩囉..仲洗問
咁有冇地方先~

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-19 03:44 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 難得有機會...我想扮下悲情女主角之麻:smile_o05:
不過如果你係要澄澄既..我都輸得好甘 心既~:smile_o13: :smile_o03: :smile_o06:
妳兩隻野玩野呀

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-19 03:41 PM 發表 查看引用來源
:smile_o06: :smile_o03: 但頭先你地又COME.ON BABY//又壓埋上去..你唔洗安慰我啦:smile_o03:
佢叫我按摩咋~:smile_19: :smile_24:

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-8-19 03:44 PM 發表 查看引用來源

個頭講完e頭就失:smile_24:
所以我排十世都未到我~
有冇咁誇張呀

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-19 03:44 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 難得有機會...我想扮下悲情女主角之麻:smile_o05:
不過如果你係要澄澄既..我都輸得好甘 心既~:smile_o13: :smile_o03: :smile_o06:
又痴情...又悲情

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-19 03:45 PM 發表 查看引用來源

妳兩隻野玩野呀
我對你既真心可昭日月呀~~係你唔信之麻..邊有玩:smile_o06: :smile_o06: 你又誤會我啦..
QQ......我想自盡:smile_24: :') :') :') 呀~

:smile_o08: 甘愛情故事feel既呢度

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-19 03:42 PM 發表 查看引用來源
就算你請我黎都無用:smile_24:...佢願意比你得到..即係佢要既係你..唔係我...我..我:smile_24:唔想勉強佢~:smile_24::smile_24::smile_24:
點會呀~有d野慢慢黎~唔急得~:smile_24:
我真係會幫你手ka~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆