上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[145]

收藏  |  訂閱
1.5k  26.0k

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-7-23 12:04 AM 發表 查看引用來源

咁架咩...邊到既北海道
妳想邊到咪邊到囉最緊要有妳响身邊啫:smile_04:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-23 12:05 AM 發表 查看引用來源

咁妳放心......一定唔叫海鮮....唔叫貴價野...

食到妳健健康康...
多謝晒喎.....我想食盛八咋嘛....唔係好貴...上次三個人食八百幾

引用:
原帖由 大淡友 於 2009-7-23 12:07 AM 發表 查看引用來源

妳想邊到咪邊到囉最緊要有妳响身邊啫:smile_04:
咁架咩....你咁講我會怕羞:smile_o05:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-7-23 12:09 AM 發表 查看引用來源

多謝晒喎.....我想食盛八咋嘛....唔係好貴...上次三個人食八百幾
咁都唔係貴.....

不過睇下同邊個食啦.好唔好食.. 我對食....都有小小要求既...:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-23 12:11 AM 發表 查看引用來源

咁都唔係貴.....

不過睇下同邊個食啦.好唔好食.. 我對食....都有小小要求既...:smile_34: :smile_34:
係呀...十點後有七折定八折....咁你請食既話貴d我都唔介意既

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-7-23 12:11 AM 發表 查看引用來源

咁架咩....你咁講我會怕羞:smile_o05:
怕咩羞呢...一次生兩次熟三次咪食得囉

引用:
原帖由 大淡友 於 2009-7-23 12:18 AM 發表 查看引用來源

怕咩羞呢...一次生兩次熟三次咪食得囉
:smile_35:我唔係咁隨便架....:smile_13:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-7-23 12:13 AM 發表 查看引用來源

係呀...十點後有七折定八折....咁你請食既話貴d我都唔介意既
妳咁為食.....好易比人呃架....

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-7-23 12:19 AM 發表 查看引用來源

:smile_35:我唔係咁隨便架....:smile_13:
食串燒咗喎 .....唔通妳....

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-23 12:20 AM 發表 查看引用來源

妳咁為食.....好易比人呃架....
:smile_45:我有幾為食....:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆