上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  534.0k

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2024-8-17 14:49 發表 查看引用來源
等師兄再交代多d
Support
Thank you thank you thank you

引用:
原帖由 studio4e 於 2024-8-16 18:49 發表 查看引用來源

阿Roger唔係呀咁小家,之後office見到水姐,有冇尷尬?
咁又冇乜。佢性格大情大勝,我同Athena都唔係乜都計交嘅人,而且佢好快就有咗。

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2024-8-17 07:50 發表 查看引用來源

Roger 呢條友真係無品!呢個party 又係佢攪出嚟,之前已經無得你啲同意夾硬嚟。 如果佢想屌番自己老婆,咪好聲好氣同你講聲:「不如換人囉…..」,駛唔駛一嘢推你落床。

換轉係我即場打柒佢….. ...
我當時都想!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-8-17 14:55 發表 查看引用來源
期待新故事啦!

引用:
原帖由 nicegear 於 2024-8-17 16:46 發表 查看引用來源
繼續追,非常引人入性

多得你水姐先可以有bb咋,你都做左件好事!
用身體還債又係好AV既情節喎,好期待阿

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-8-18 12:19 發表 查看引用來源
多得你水姐先可以有bb咋,你都做左件好事!
用身體還債又係好AV既情節喎,好期待阿
師兄,你誤會啦。Athena冇用身體還債呀。遲啲update你就會明。
同埋,現實生活中,財務公司或大耳窿係要錢唔要人㗎。🤣🤣🤣

各位師兄師姐,我今日身體有啲唔多舒服。。。
可能早兩日喺貨倉stock take太熱,有少少中暑(我住呢度啲人冷氣鼓勵開28度!🤣🤣🤣,同埋撞正125年有記錄最熱嘅夏天),今日抱歉未能update。

師兄身體要緊,保重,保重

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-18 18:19 發表 查看引用來源
各位師兄師姐,我今日身體有啲唔多舒服。。。
可能早兩日喺貨倉stock take太熱,有少少中暑(我住呢度啲人冷氣鼓勵開28度!🤣🤣🤣,同埋撞正125年有記錄最熱嘅夏天),今日抱歉未能update。 ...
身體緊要,休息下啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆