上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  534.0k

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-16 18:25 發表 查看引用來源

我都唔捨得。。。不過,都玩咗3個幾月,都算喺咁啦。
咁都係嘅!呢啲關係都唔會耐!

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-16 13:54 發表 查看引用來源
Athena:
「我一路𡃤Roger個春袋,一路幫佢手淫,佢當時條周好硬。我望佢嗰樣,我發現佢根本無將主意力放喺我身上。我再望一下Vincent同Florence。。。佢哋真係玩得好癲!Vincent不停咁扑Florence嗰口,又不停咁又摸又鍚Florence ...
阿Roger唔係呀咁小家,之後office見到水姐,有冇尷尬?

Deleted!  Sorry.  Wrong reply.

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-16 13:54 發表 查看引用來源
Athena:
「我一路𡃤Roger個春袋,一路幫佢手淫,佢當時條周好硬。我望佢嗰樣,我發現佢根本無將主意力放喺我身上。我再望一下Vincent同Florence。。。佢哋真係玩得好癲!Vincent不停咁扑Florence嗰口,又不停咁又摸又鍚Florence ...
Roger 呢條友真係無品!呢個party 又係佢攪出嚟,之前已經無得你啲同意夾硬嚟。 如果佢想屌番自己老婆,咪好聲好氣同你講聲:「不如換人囉…..」,駛唔駛一嘢推你落床。

換轉係我即場打柒佢…..

Athena好緊張咁問我:你有冇事呀?
我:跌一跌姐,冇事。
Athena:估唔到Roger咁黐線。。。
我:妳以後咪再同佢做!呢啲人正小人!
跟住我就同Athena去沖涼。沖涼嘅時候我哋欖住一齊錫,互相愛撫,雖然我有扯起,但嗰一刻我只係想同Athena好好咁攬吓錫吓。所以我哋沖咗好耐涼至出嚟。我哋瞓喺床上,冇幾耐就聽到拍門聲。我行去開門就見到水姐。
水姐:Vincent,我可唔可以入嚟?
我示意水姐入房。。。
Florence:Athena,Vincent,頭先真係唔好意思,我冇估到我老公佢。。。
我:水姐,老老實實,妳老公係咪有乜嘢精神問題。
Florence:佢冇㗎,只係個人比較霸道啲。。。
Athena:我睇唔似霸道,佢應該嫉妒心好重。其實妳同我哋玩,妳老公嬲唔嬲㗎?
Florence:佢冇出聲,不過唔開心就一定。
我:咁妳過去幾個月仲同我同Athena日玩夜玩?
Florence:咁。。。同你哋一齊好玩呀嘛。。。
我再一次服咗眼前呢位師奶。
Athena:我諗我哋應該唔好再繼續啦。妳唔似我,妳唔適合出嚟玩。
Athena講得係有道利,不過我就好「心up」,以後冇得同水姐玩!😭😭😭
Florence:我明㗎啦。我代我老公同你哋道歉。
水姐講完轉身準備走時,突然伸水揸我條扯扯地嘅周。。。唔駛講,我條嘢即刻有反應!
Florence:Roger喺樓下lobby,我話上嚟同你哋道歉,你宜家又咁硬,應該冇射到。。。?
我:冇。
水姐:如果Athena唔介意,我可以再同你做。。。
我:吓?
水姐:當係最後一次。。。
我回頭望一望Athena。。。
我:唔駛啦。我有女朋友就夠。
水姐望一望我同Athena,跟住講咗聲「拜拜」就走咗。
就係咁。。。我、Athena、同水姐嘅床上關係就此結束!
我爬返上床攬住Athena。。。
Athena:影解唔同Florence做多次?你知我無所謂。。。
我:有得揀,我當然揀妳,妳係我女朋友,我點解要揀第二個女人?
跟住我哋就開始做愛。
題外話,無幾耐,水姐有一日喺公司同我同Athena講佢有咗!佢話自從嗰日之後,佢老公幾乎晚晚同佢愛愛,仲要表演得勇猛十足,次次冇一個鐘都唔會嚟,次次都冇套內射!唔有BB至出奇!因為水姐當時已經42歲,算係高齡產婦,所以佢老公要佢馬上辭職,留喺屋企安胎。9個月後水姐就生咗個8磅幾嘅BB女,仲開玩笑話個樣有啲似我!
屌!究竟佢哋兩夫婦係乜嘢人嚟㗎?!😑😑😑😑😑😑
結束咗同水姐關係之後,一切回復平淡。我以為Athena會再去「溝仔」,但出奇地之後嗰兩個月都冇。嗰兩個月,我哋就同其他普通情侶一樣,返工、放工、食飯、行街、睇戲、愛愛。可能同Athena做得多,加上之前又有同水姐上床嘅經驗,我忍耐度亦都強咗好多。當時我同Athena做愛扑嘢都可以維持到半個鐘,而且我又用手用口攪到佢高潮噴水。有時候,佢俾我扑到夠興奮都會噴水。而我就「自由式」地喺佢𥚃面、對波上面、塊面、同口入面射精!
但就正如我之前提過,好境不常。去到七月,我同Athena一齊開始行超級無敵大衰運,一直行到年底。。。呢半年我同Athena嘅遭遇本來互不相干,但無幾耐就連结埋一齊!我同Athena除咗要用錢去解決「惡遇」之餘,Athena仲要用埋身體,再加上一個平水相逢嘅有背景人士出手相助至解決到問題。。。
而亦因為嗰半年嘅衰運,間接令到Athena同佢屋企人喺2000年由北角搬咗去天水圍。。。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-17 14:09 發表 查看引用來源
跟住我就同Athena去沖涼。沖涼嘅時候我哋欖住一齊錫,互相愛撫,雖然我有扯起,但嗰一刻我只係想同Athena ...
等師兄再交代多d
Support

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-17 14:09 發表 查看引用來源
跟住我就同Athena去沖涼。沖涼嘅時候我哋欖住一齊錫,互相愛撫,雖然我有扯起,但嗰一刻我只係想同Athena ...
期待新故事啦!

回覆 1415# vin1013 的帖子

繼續追,非常引人入性

故事到依家似乎去左一半???

引用:
原帖由 thomasC123 於 2024-8-17 17:40 發表 查看引用來源
故事到依家似乎去左一半???
三分一多少少

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆