上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 9

收藏  |  訂閱
1.5k  109.2k

我最深刻都係而家個烈女.......:smile_44:

引用:
原帖由 fatdennis 於 2009-12-31 10:13 AM 發表 查看引用來源
早晨呀~~~各船員...今日係2009年最後一日喇...係時候回顧一下這年的沉船最深刻的片斷了!!! :smile_38:
今年好正常....莫講話沉船. 根本一次 ktv, 按正骨都未去過. :smile_27:

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-12-31 10:25 AM 發表 查看引用來源
我最深刻都係而家個烈女.......:smile_44:
呢個元旦又駛吾駛做 report 啦. :smile_30:

引用:
原帖由 fatdennis 於 2009-12-31 10:13 AM 發表 查看引用來源
早晨呀~~~各船員...今日係2009年最後一日喇...係時候回顧一下這年的沉船最深刻的片斷了!!! :smile_38:
白紙一張...:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2009-12-31 10:46 AM 發表

今年好正常....莫講話沉船. 根本一次 ktv, 按正骨都未去過. :smile_27:
咁今年就......

引用:
原帖由 KevinPo 於 2009-12-31 10:49 AM 發表

呢個元旦又駛吾駛做 report 啦. :smile_30:
年尾收爐........

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-12-31 11:15 AM 發表 查看引用來源

咁今年就......
真系成年都未去過...:smile_39:

最近果次都已經系上年聖誕, 去水圍威尼斯.... 仲要系一個不好的回憶. :smile_22:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2009-12-31 11:23 AM 發表

真系成年都未去過...:smile_39:

最近果次都已經系上年聖誕, 去水圍威尼斯.... 仲要系一個不好的回憶. :smile_22:
講黎聽吓...........

食飯...............

各位c hing好!!:smile_o15:

09最後一天,明天又是一個新開始了~~
今年,的確很旺呀,一年三沉船....昨天還跟最後一艘東北吉林船到了中山去泡溫泉:smile_o11:

算是最後的溫馨吧....今早醒來,忽然很失落毅然決定打大陸手機關了...晚點可能把手機丟掉....我不知道是下了決心,還是什麼....總之,不想這些關係繼續下去,壓的自己挺辛苦的...

苦海無涯,回頭是岸嗎?

2010...我可怎樣過呢....今天心情壞透了,沒去上班...就讓自己頹廢一天...明年努力過:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆