上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  534.1k

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-16 13:54 發表 查看引用來源
Athena:
「我一路𡃤Roger個春袋,一路幫佢手淫,佢當時條周好硬。我望佢嗰樣,我發現佢根本無將主意力放喺我身上。我再望一下Vincent同Florence。。。佢哋真係玩得好癲!Vincent不停咁扑Florence嗰口,又不停咁又摸又鍚Florence ...
估唔到Roger咁冇品!

估唔到Roger心入面咁唔妥你, 係呢一刻唔小心爆左出黎, 好意外!

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-16 13:54 發表 查看引用來源
Athena:
「我一路𡃤Roger個春袋,一路幫佢手淫,佢當時條周好硬。我望佢嗰樣,我發現佢根本無將主意力放喺我身上。我再望一下Vincent同Florence。。。佢哋真係玩得好癲!Vincent不停咁扑Florence嗰口,又不停咁又摸又鍚Florence ...
果下真係不歡而散既
玩串個party

Roger真係一個無品既男人
引用:
Athena:

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-8-16 14:13 發表 查看引用來源
估唔到Roger咁冇品!
所以我一早已經預告係不歡而散

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-8-16 14:38 發表 查看引用來源
估唔到Roger心入面咁唔妥你, 係呢一刻唔小心爆左出黎, 好意外!
世事就係如此,永遠唔喺度意料之中

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2024-8-16 15:28 發表 查看引用來源
果下真係不歡而散既
玩串個party
所以冇下次

引用:
原帖由 88yes 於 2024-8-16 16:49 發表 查看引用來源
Roger真係一個無品既男人

其實,我覺得唔玩得就唔好出嚟玩,否則,悲劇收場。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-16 17:48 發表 查看引用來源

所以我一早已經預告係不歡而散
咁梗係啦!不過可惜冇得再同水姐做!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-8-16 17:52 發表 查看引用來源
咁梗係啦!不過可惜冇得再同水姐做!
我都唔捨得。。。不過,都玩咗3個幾月,都算喺咁啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆