上一頁下一頁
發新話題

異地奇緣 之 鄰家人妻 (第十四 - P.9 / 第十五 - P.40 final updated on 25/06 17:50)

收藏  |  訂閱
946  101.1k

support左先睇

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-6-24 05:29 PM 發表
呀...我做第二:smile_o13: :smile_o13:
兩張相對腳好正....:smile_40:

引用:
原帖由 馬後炮2 於 2009-6-24 08:16 PM 發表 查看引用來源
其實樓主有冇女朋友架本身
當時冇 :smile_44:

引用:
原帖由 ryanwwk 於 2009-6-25 11:11 AM 發表 查看引用來源
PART XIV

我地攬到好實,車得好激,係窗邊車左好耐。

大家好似一發不可收拾咁,一邊車,就一邊狠狠咁除對方d衫,我就先拉起佢條白色連身短裙,一邊錫佢條頸,一邊向妹妹進攻。我拉低埋佢低黑色under, ...
WOW....
爽啦...

引用:
原帖由 ryanwwk 於 2009-6-25 11:11 AM 發表
PART XIV

我拉低埋佢低黑色under,摸去佢個黑洞度。一摸到,佢已經好濕,淫水流左少少去大脾位。之後我除佢條裙出黎,我全身只淨低個黑色bra,我踎低左,台起佢一隻腳,肉洞就在眼前。我用利輕輕篤落去幾下,佢不自禁叫左出黎。
樓主打太快
:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-6-25 10:47 AM 發表 查看引用來源
我唔出聲就冇人出聲...=_=:smile_o04:
心情好D未呀.

引用:
原帖由 ryanwwk 於 2009-6-25 11:25 AM 發表 查看引用來源

當時冇 :smile_44:
唔知你地而家有冇一齊呢:smile_41:

引用:
原帖由 lufcboy 於 2009-6-25 11:28 AM 發表 查看引用來源

樓主打太快
:smile_30::smile_30::smile_30:
-.-" 我改番先

supportsupport

引用:
原帖由 ryanwwk 於 2009-6-25 11:11 AM 發表
PART XIV我地攬到好實,車得好激,係窗邊車左好耐。
我:你...俾到一種感覺我,情人與知己之間...
S:...佢冇應我,繼續佢係下面既事。佢越吸越快,仲開始啜支鐵棍,不消十分鐘,我頂唔住了。一股熱力由龜頭湧出,終於...幾日以黎,我第一次俾佢吹爆左。..
俾我講中左~~~~ :smile_34:

返到香港之後會點:smile_41: ..... 等你下集:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆