上一頁下一頁
發新話題

我與19yrs女網友的醉人經歷 (UPDATED P.34,P36完)

收藏  |  訂閱
1.5k  116.6k

引用:
原帖由 TABASCO_B 於 2009-6-17 04:23 PM 發表 查看引用來源

佢話    晚晚訓教   冇左我啲味  唔得就   有:smile_40:
不如妳賞面同我去食餐意粉,
順便借少少妳妹妹d水比我撈意粉食,
睇下味道好吾好過用 tabasco

引用:
原帖由 TABASCO_B 於 2009-6-17 04:26 PM 發表 查看引用來源

哈 哈   女人啲   直覺好靈咖     哈哈
放心.........佢之前呢度有 account,
後來吾知做乜 band 左,
嬲到佢去左 u 仔無再回頭

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-17 04:26 PM 發表 查看引用來源

妳咁公開篤爆..............仲敢咩
哈 哈   甘我講事實姐:smile_47:

引用:
原帖由 TABASCO_B 於 2009-6-17 04:28 PM 發表 查看引用來源

你小心啲  丫   
可惜個個女仔個頭差吾多,
算啦............死就死啦

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-17 04:30 PM 發表 查看引用來源

不如妳賞面同我去食餐意粉,
順便借少少妳妹妹d水比我撈意粉食,
睇下道好吾好過用 tabasco
唔要   我都唔食意粉既  

加上   我啲水水   係for  老公專用 咖

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-17 03:50 PM 發表 查看引用來源
多謝熊貓妹...........妳身裁好正呀:smile_47:
快d打埋part3佢啦!
咪掛住覆人,,,

我之前出帖都係個個都有覆...
不過之後實在係太多人回post...
我最終都係放棄左冇個個回.. :smile_30:

引用:
原帖由 TABASCO_B 於 2009-6-17 04:39 PM 發表 查看引用來源

唔要   我都唔食意粉既  

加上   我啲水水   係for  老公專用 咖
咁孤寒架

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-6-17 04:52 PM 發表 查看引用來源

快d打埋part2佢啦!
咪掛住覆人,,,

我已經好努力呀.......都差吾多寫完啦
估吾到我吾係女都咁多人覆,咁多人支持,
所以先吾想得失每一個而遂個回覆......
我有睇過妳d帖........吾怪得妳吾覆啦

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-6-17 16:52 發表 查看引用來源

快d打埋part3佢啦!
咪掛住覆人,,,

我逢係妳寫既實回架
紅貓仔

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-17 04:58 PM 發表 查看引用來源
我已經好努力呀.......都差吾多寫完啦
估吾到我吾係女都咁多人覆,咁多人支持,
所以先吾想得失每一個而遂個回覆......
我有睇過妳d帖........吾怪得妳吾覆啦
你用手寫板唔怪得你ge..
點解唔學速成呀
我最初都係自學
打得多就識!!

嘩!!
你平時cd-rom黎ga??!!
我d帖nnnnnnn年前你都睇過? :smile_o10:
而家d人都唔識我喇!! :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆