上一頁下一頁
發新話題

phoneSex的煩惱+P.29新partner經歷(又加相P.3,P.14,P.31)

收藏  |  訂閱
532  152.7k

thank you fro sharing

引用:
原帖由 大乳點 於 2009-4-29 12:57 AM 發表

一張咁多啦…不過頂唔住唔關我事喎:smile_13:
要沖涼lu……:smile_43:
話唔想出黎見下你都係呃人架姐~hahaha
我就真係好想見下你同你扼下手啦~ 呵呵!!!

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-4-29 04:43 PM 發表 查看引用來源
:'):')咁我呢...
只少還有我

引用:
原帖由 大乳點 於 2009-4-29 12:11 AM 發表 查看引用來源
玩phone sex都已經好幾年,
好認同之前有位c兄話玩ps都要互相尊重

近排o係另一個討論區識o左個新partner,唔知係咪大家經驗唔少,玩起o黎簡直回味無窮
最近我send o左張相俾佢(第一次send相俾一個未見個o既人 ...
你都識左佢幾年, 其實除左平日ps 外, 你同佢有冇閒談幾句?
如果有, 應該知少少佢為人係點呢~~~
如果冇....就另作別論呢~~~

我相信佢應該都有send 相俾你掛.......

不過你果位partner 如果睇完你張相就狂叫你出來........
咁就要問心 你自己有幾想出......

我個人覺得.....見到張相就咁煩
出到來唔知會點lu~~~
換個角度睇, 呢位partner 咁多年來就衰左係呢一步
一試便知龍與鳳 一張相 已經可以試到呢個男人條尾巴

小心d la~

不如試下同我 "網交" 呀

引用:
原帖由 大乳點 於 2009-4-29 12:57 AM 發表 查看引用來源

眼都突埋~~~:smile_14:

俾我見到張相, 我一定會叫你出黎, 睇下有無辦法真係 "做" 一次 la, 呢 d 叫做引人犯罪呀

引用:
原帖由 wcday 於 2009-4-29 07:24 PM 發表 查看引用來源

只少還有我
我怕來不及./..我要抱著你

引用:
原帖由 大乳點 於 2009-4-29 12:17 AM 發表 查看引用來源

一唔一流我就唔知,不過曾經有人講過對我有性幻想:smile_13:
個個人同妳有乜關系.......係乜情況下同妳講.........講完有乜後果?:smile_35:

引用:
原帖由 大乳點 於 2009-4-29 12:57 AM 發表 查看引用來源

not bad bor!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆