上一頁下一頁
發新話題

0206有錢佬光豬報告~全篇完 (part2於p9, #131)

收藏  |  訂閱
347  21.4k

part 2

話說光豬開始,我又走上走落,無時停過,再入返去光豬已經左一半,正在搵返自己個個ol之後,阿天哥個朋友仔問,e..點解唔係個個除哂既,我跟手又睇睇先....唉...又要出返去...我都無時間光豬,我件囡囡亦2仔底死跟住我,我想搵友人iori98睇住都唔得,因為場面好黑,甘唯有跟進返無光豬既係乜水....左問右問先知....個幾件女係自己中入黎既...無人mark既,唔怪得無光豬啦...

跟進完再繼續劈酒...當時大家酒意都好濃下....玩到甘上下,第一批行先既朋友仔話見餓...好拉隊去食宵夜,就係有錢佬對面一間潮州粥,有franike ho, 非典形, 查篤撐,仲有話自己係打什既副團長,係食緊途中,我又返去睇下其他戰友既情況,返上見到地上一遍玻璃瓶...呵呵..天哥同佢班朋友仔戰力非凡....苦於今晚又上又落,又出又入,未能好好招呼,係度講聲sorry, 問一問佢地咩後著...天哥話帶隊去大朗帝x酒店 saunna...呢間又係好野黎既,天哥果然識貨,已經跳出4/f輪街症既魔掌...另外重有幾位有戰力既朋友仔,問我夠未...我話成晚都無乜點認真玩過...除左開頭個兩個鐘追殺長途馬之外, ok..咋臨劈多轉先..突然間...間房多左幾個囡囡既...阿天哥個朋友仔就攬住件新手dj, 點解我兩個大脾內夾住另一條女既...ol我明明頭先食宵夜時放生左架,呢件咩黎架...

望望先,哦...原來係之前大堂揀女女時,有件微波少女問我幾號房時,我講左話有時間就入黎玩下咯...原來真係兌現架,早知係甘同其他囡囡講啦...唔理啦,有得攬,就緊係攬返夠本啦....一路攬一路玩...正丫...劈到甘上下,呢件女個姐妹又入埋黎,又一齊玩...又係個句,"誰怕誰..." 之後清完d酒,決定再去食宵夜..再劈...

去返個間粥舖,之前各師兄已經走左,(第二日先知阿副團長帶左去saunna揀女)去到阿微波少女已經好豪氣甘,叫左4支大啤....再玩,席間見佢,遇神殺神....我同佢個姐妹講,你...你朋友應該差不多到頂...家陣迴光返照....講唔夠兩句,已經撲左係台,冧左..甘我緊食得埋先啦, 之後打的送兩件女返屋企...件囡住嘉x後面, 仆街,連落車都行唔到...唯一揹起條女行...見過我既團友都知我幾"大隻"...重要揹住件醉雞...行上4樓....天呀...上到去,都係一般k女屋企一樣,好q亂....佢個fd係甘幫佢執屋,件醉野就係除衫,當我透明....非禮勿視....就假既...即如之前講微波少女嘛,攪左一輪,卒之行人,條女死都唔比我走,叫我留低, 大佬..都成3,4點,留低8舊好丫,定5舊好呢,2p定3p好呢,加上係呢d出租屋...一D都唔安全,點知會唔會拍門話係佢老公架...小唔過...你話唔駛錢,foc咩!? foc既後果除時貴過過一晚夜....聽d師兄講,出黎玩,千萬唔好貪小便宜,甘同阿微波講,有緣再見啦...之後閃人,返屋企交人...返到去都4點幾了....甘樣又講左一晚開開心心既偷跳晚上,係度同當晚出席既朋友仔講聲唔好意思,岩岩第一次攪團有咩錯漏,多多包涵..希望下一次可以再大家玩過,劈過,多謝多謝....

以下就係iori98對光豬時段o既補充 :

以我所見SunSon師兄就一早俾條女騎住係 sofa 係咁磨了

非典型廢人師兄就俾兩條女前後磨. 而小弟亦禁不住走埋去磨非典型廢人師兄後面條女, 場面就變成四個人一齊磨, 阿女就忍唔住出手往後申去摸小庵.  此刻小弟也絕不視弱, 申手去摸下佢波波. 波唔係大, 不過手感好好, 非常彈手!

當時仲有另一位師兄都好忙, 佢就係查篤撐了, 佢亦都係坐在 sofa 上以一人之力, 力戰兩對肉球.

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-2-10 12:05 PM 發表 查看引用來源

1/2島、我帯你去:smile_30:    

你請我去好 d

part 2 出o左了, yeah!

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-2-10 11:39 AM 發表

充共部5800     
充公個囡囡好d haha

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-10 12:10 PM 發表 查看引用來源

你請我去好 d
都好、我請你去、
埋単就:smile_13:   AA羅  

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-10 12:10 PM 發表 查看引用來源

你請我去好 d
黎左好多新女女啊!
7点前選唔到就:smile_39:     

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-10 12:11 PM 發表 查看引用來源
part 2 出o左了, yeah!
好長、陣間睇             

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-2-10 12:16 PM 發表

黎左好多新女女啊!
7点前選唔到就:smile_39:     
唉...家陣咩世界,間間場都黎左好多囡囡..但一過7點揀就.....

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-10 12:12 PM 發表 查看引用來源

充公個囡囡好d haha
咁就禁室光猪:smile_47:   

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-10 12:04 PM 發表 查看引用來源

幾首英文 disco 歌o既時間 law, 我玩完光豬都出晒汗, 過陣先到我想除衫
咁点解唔除、話明係光猪團架麻    

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆