上一頁下一頁
發新話題

『 FOREVER......』(完)

收藏  |  訂閱
299  35.2k

上網打機我都打到唔想打=.=”””呢家未日日上黎討論區搵人傾計搵人玩囉為有~~~再唔係就CALL D FD 出街架喇

呢段情真係好浪漫 都好欣賞樓主係一個咁重情既男人
希望搵到真愛la

層經有人講過..........
一個越多情既人,其實佢心底越專一!
因為佢係呢個汒汒人海裹....
不斷尋找....
不斷嘗試....
為的只有一個.....
就是找回那種失去了的感覺..........

所以多情既人未必一定會開心.....有時也很痛苦.......
多情既人未必會珍惜天長地久.....卻會珍惜層經擁有.........

推推推推推推推推:smile_30:

引用:
原帖由 大ching 於 2008-12-16 12:30 AM 發表 查看引用來源
推推推推推推推推:smile_30:
麻煩晒呀大C兄!!:smile_30:

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-16 12:46 AM 發表 查看引用來源

麻煩晒呀大C兄!!:smile_30:
咁都比你睇得穿我個名!! 勁:smile_04:

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-15 10:32 PM 發表 查看引用來源
上網打機我都打到唔想打=.=”””呢家未日日上黎討論區搵人傾計搵人玩囉為有~~~再唔係就CALL D FD 出街架喇
我又幫手推.....
唔好咁唔開心啦~你想下,如果無緣,結左婚一樣可以離婚,
根本兩個人要相愛係無任何野可以阻到,
相反係時候分手你幾乞求都無用,呢d野好早我就睇化~
出下街散下心唔緊要但唔好為左出而出囉~
咁同行屍走肉有咩分別,你悶上多d黎大把人陪你吹水啦~
我地會同你共同渡過放心

引用:
原帖由 大ching 於 2008-12-16 01:06 AM 發表 查看引用來源
咁都比你睇得穿我個名!! 勁:smile_04:
你個名有幾難睇穿呀.......:smile_46: ...........嘿

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-16 01:07 AM 發表 查看引用來源

我又幫手推.....
唔好咁唔開心啦~你想下,如果無緣,結左婚一樣可以離婚,
根本兩個人要相愛係無任何野可以阻到,
相反係時候分手你幾乞求都無用,呢d野好早我就睇化~
出下街散下心唔緊要但唔好為左出而出囉~
咁 ...
其實我都唔知呀.....呢排好多野煩......所有問題一齊黎........
失業啦...失戀啦.....
有時出去玩都係想玩攰個人有得訓.....但呢家唔知點解攰好訓唔到.....
你話如果可以攪野幾好......攪完好訓好多!!!!!!!!:smile_29: :smile_29:
唉瘦左十幾磅喇~~~好想快D肥返.....

得唔到先可以有美好既幻想空間,得到咗之後可能都係不外如是,
樓主都唔好太過"耿耿於懷"

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆