上一頁下一頁
發新話題

個FD個女友.....岩岩打麻雀輸左錢...

收藏  |  訂閱
246  31.7k

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-12-9 06:28 PM 發表 查看引用來源

嘜你咁衰o架!!
佢係好衰:smile_19: :smile_19: ........呢條新手...........剪左佢啦

引用:
原帖由 apple724 於 2008-12-9 18:31 發表 查看引用來源
    我老婆冇咁多.........佢有限架
佢指.. C 眼呀....:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 apple724 於 9/12/2008 06:27 PM 發表 查看引用來源
   你地教我既:smile_24: :smile_24: ..........................
:smile_24: :smile_24: 又係妳自己要學o既! 關我同傻婆咩樹....

引用:
原帖由 apple724 於 2008-12-9 18:33 發表 查看引用來源
    今晚幫我做:smile_47: :smile_47:
夫埋PAT PAT...:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 沈大師~ 於 2008-12-9 10:05 AM 發表 查看引用來源
我個FD個女友.....岩岩係我屋企打麻雀打左8圈....
係咁出充..輸左錢...輸左二千幾蚊比我.....
佢係度喊....跟住我問佢咩事喊......
佢話岩岩失業D錢用哂....
唔知輸甘多......無錢還比我...
佢話...同我XXX當還 ...
或者佢只係想試吓你呢? 你咪試吓答應佢睇佢點囉...................

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-12-9 06:31 PM 發表 查看引用來源

精~華液....
咪好滑:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 托-根-根 於 2008-12-9 18:29 發表 查看引用來源

你講就係架拿~~:smile_30:
唔好駡戰啦... :') :')

引用:
原帖由 托-根-根 於 2008-12-9 06:29 PM 發表 查看引用來源

你講就係架拿~~:smile_30:
好彩主角唔係我啫....:smile_30:

引用:
原帖由 托-根-根 於 2008-12-9 06:34 PM 發表 查看引用來源

有妳估佢敢唔敢講丫拿??:smile_30:
我唔知呀

引用:
原帖由 apple724 於 2008-12-9 18:34 發表 查看引用來源
    佢係好衰:smile_19: :smile_19: ........呢條新手...........剪左佢啦
唔好理人地啦....

專心D 做啦...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆