上一頁下一頁
發新話題

我娶女, 一定要處女..

收藏  |  訂閱
326  15.6k

引用:
原帖由 笑夢白 於 2008-12-9 03:18 PM 發表 查看引用來源
同你講,就好似同未飲過酒既人研究酒一樣,
講你知你都唔知咩感覺!
係架, 即係同佢講係side氣架, 如果佢已經唔係處, 咁佢即係一路都係響度鳩up; 如果佢仲係處, 佢都未試過, 咁果d緊唔緊痛唔痛好唔好feel全部都係幻想出黎架咋, 所以同佢講野其實同響街邊搵個對住條馬路狂叫嘅痴線佬傾計係冇分別架, 所以其實我係第三次講, 唔好再理呢個低能幼稚冇腦兼有妄想症嘅白痴仔喇:smile_39:

回覆 131# 的帖子

唔好甘講啦,同佢辯論下都幾好玩呀!

引用:
原帖由 xyz6363 於 2008-12-9 03:42 PM 發表 查看引用來源
好...你講得比其他人好, 因為你有嚴肅地去討論.
其他人都唔認真係唸呢個問題..
佢地係, 人做佢又做個類人, 完全無自我檢討既能力.
雖然你細過佢地, 但成熟過佢地.

好, 我就答下你.
1. 係 (第一次感覺是最好,  ...
你話:
'第一次婚姻失敗, 同居就可以 '
甘重會唔會只要處?
i assume that you would have sex when 同居

重有......不過你可以無視泥句:
Respect others even though we don`t see eyes to eyes

好...我好多身邊既人都係離左婚, 選擇同居.
我覺得無咩問題, 因為大家都唔會再結婚, 搞咩都無影響.
不過唔同我既situation, "娶女一定要處女", 無contradiction.

係...有d  lun 樣叫人地唔好睇我既POST, 但自己又走去睇.
真係on9到無輪.
引用:
原帖由 虛心討教 於 2008-12-9 04:05 PM 發表 查看引用來源

你話:
'第一次婚姻失敗, 同居就可以 '
甘重會唔會只要處?
i assume that you would have sex when 同居

重有......不過你可以無視泥句:
Respect others even though we don`t see eyes to eyes

引用:
原帖由 xyz6363 於 2008-12-9 16:12 發表 查看引用來源
樓主,你中一都識甘多人離婚?!
個d係咪你d長輩呀?

唉,其實都唔怪得你甘極端,
都係你d長輩攪成你甘!

引用:
原帖由 笑夢白 於 2008-12-9 04:31 PM 發表 查看引用來源

樓主,你中一都識甘多人離婚?!
個d係咪你d長輩呀?

唉,其實都唔怪得你甘極端,
都係你d長輩攪成你甘!
諗冇謂野諗到short左又唔可以怪周圍d人嘅, 總唔會個個都離婚啩? 如果係, 我諗唔係巧合喇, 可能呢個低能仔太得人驚攪到佢d姨丈呀, 舅母呀, 姑丈呀, 伯娘呀總之本來同佢冇"啦更"果d親戚全部寧願離婚都唔想見到佢

引用:
原帖由 xyz6363 於 2008-12-9 04:12 PM 發表 查看引用來源
我覺得無咩問題, 因為大家都唔會再結婚, 搞咩都無影響.
不過唔同我既situation, "娶女一定要處女", 無contradiction.

係...有d  lun 樣叫人地唔好睇我既POST, 但 ...
有contradictions, 你未諗緍後既問題:
以你既說法"娶女一定要處女", 為公平, 因此一男應該只同一女結合, 相反也是, 否則是不負責任, don`t you?
你諗諗 these situations:

1.如果你離左婚, 同個處女相愛, 同居, 甘樣會對其他處男唔公平, 減少左其他處男娶處女既 chance , 你會點做?
  (don`t forget you re not the only one)
2.第一次婚姻冇生育, 甘你會否同非處的同居 gf 生BB?
   如果生, 但是你地唔結緍, 甘會變成未緍懷孕? (social probrems)
   重有BB知道左自己 parents 唔係處既 situation 生自己, 照你既說法, 佢咪會覺得自己唔貞潔?

另外, 你有冇諗過泥d問題:
1.點解要離婚?
2. 和你結婚的,很大機會不是令你刻骨銘心的那個,只是她在適當的時候所出現, 配合適當的conditions ONLY i.e 處女
  令你刻骨銘心的那個不是處女, 你會點做?
請不要答我: '非處女, 我不會去愛'
  如果人可以逃避緣份和抑壓感情, 愛情根本不會存在

男人真係慘,
自己又想同其他女人做,
又怕自己老婆同人做過:smile_45:

[quote]原帖由 有閒 於 2008-12-9 05:08 PM 發表 查看引用來源
男人真係慘,
自己又想同其他女人做,
又怕自己老婆同人做過:smile_45: [/quot

講得好..............

哩種算唔算歧視呢:smile_41:
只要處 唔要冇處
樓主啲 "好鬆 好緊 好feel"  哩啲感覺點得黎呢:smile_42:
唔通睇4仔得知既 ? 定係自己幻想出黎呀:smile_44:
如果你話你啲感覺唔係來自幻想 , 姐係你唔係處男啦:smile_45:
唔係處男就唔好揀處女啦:smile_42:
你咁鐘意 處男配處女  
如果樓主唔係處 咁你由何必同人爭處呢
我從之前d post 發現  樓主視處女膜重要過愛情  :smile_38:
樓主仲係中一生  如果你咁愛處 你就快啲溝番條啦 唔係免得去哂援助交際
一係樓主就讀多啲書 到大學果陣先溝女
樓主 , 現代人已經著重愛情多過貞操 :smile_45:
樓主快點回來以前吧 !!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

p.s 有性無愛等於冇結果

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆