上一頁下一頁
發新話題

我想問下有無男仔.....

收藏  |  訂閱
483  12.1k

引用:
原帖由 kaya 於 2008-10-12 01:45 AM 發表 查看引用來源
1)五官一定見得人,我無帶面具出街
2)我閒閒地帶幾萬出街,眼萬(慢),手萬(慢),腳萬(慢)
3)熟到食得啦
4)淨係對你好?唔對得其他人好,咁亞媽呢?有左個乜鬼新抱就無左個仔
我高175,三兜有二,身材健碩, ...
創意十足人地不領

樓主都不見了

到沒有條件就只好自己一人

等我又識下你睇下係咪誚到咁好先xd

3,4萬....港女:smile_15:

[quote]原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-11 12:33 AM 發表 查看引用來源
我想搵結婚對象,對方條件係1) 五官要見得人既
                                         (2)月薪一定要起碼三四萬
                                          (3)成熟,大過我高過我
1....................見得人都訓O左啦.................
2.....................有咁多錢,去O左搵更多錢LU,仲同你上網HEA...................
3...........................太把人啦..................不過係無1,2 O者
你要唔要?
呢期海水高漲..........浸唔死都偷笑啦................想唔洗做有人養......去選下美,睇下有冇有錢佬睇中你囉

SUPPORT!

引用:
原帖由 細佬... 於 2008-10-12 01:16 發表

我唔認同呀.....
好男仔都會上網, 都有識唔到好女仔既原因
唔好一竹高打一船人啦~

我都係ok好既男仔, 只係無樓主要求既咁好.....
Brother, 唔好灰心, 你有小弟既支持!

引用:
原帖由 faileo1 於 2008-10-12 03:11 發表
[quote]原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-11 12:33 AM 發表 查看引用來源
我想搵結婚對象,對方條件係1) 五官要見得人既
                                         (2)月薪一定要 ...
咁又唔好講到咁, 每個人條件唔同, 要求唔同者, 樓主都係抱住個希望去搵自己想要既對象, 又冇話"潤"班(包括我在內)達唔到佢要求既男仕~ 我地咪不妨祝樓主早日搵到個如意郎君囉~ 哈

早晨.....希望你達到希望

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2008-10-11 11:07 PM 發表 查看引用來源

難D啵:smile_45: ......
咁既條件既男人,自己唔主動,都會大把女黐埋去,除非佢個樣"七到無倫"又或者好似Tempo男主角
唔通我係TEMPO男主角, 我冇女黐埋黎架:smile_24: :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆