上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  139.5k

咪笑我啦 ! 龍爺 !
引用:
原帖由 龍寶寶 於 2008-5-19 22:26 發表
又有新嘢睇!不過今次應該出去內地夜游版~:smile_30:

樓主, 你個助手成日做錯野, 隨時死得. 小心.

希望你有個好的 GF 同助手啦. 或者你要好好 train up 吓佢啦. :smile_30:

waiting for the next chapter

Thanks for your report !

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-19 08:53 PM 發表
Update 19 May 2008

星期六,由於有突發事件,所以上左去東莞長安 ! (唔記得左順便去探阿花添!)

到左晚上8點幾,搞番掂晒 ! (好彩,係一D技術性問題,個客都唔知我搞乜,任我求其UP過關 !)
e ! 見時間尚早,咪 ...
簡直係工作愉快,出入平安....................:smile_40:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-19 08:53 PM 發表
Update 19 May 2008

星期六,由於有突發事件,所以上左去東莞長安 ! (唔記得左順便去探阿花添!)

到左晚上8點幾,搞番掂晒 ! (好彩,係一D技術性問題,個客都唔知我搞乜,任我求其UP過關 !)
e ! 見時間尚早,咪 ...
我話左會上黎支持既.............:smile_38:
我今日要飛啦!你地呢個post要繼續唔好停呀..............:smile_38: :smile_38:
差d唔記得講下我係渡假屋呢幾日既情況添! 呢幾日都係同bf 過下d二人世界,無乜出去玩,每日煮下飯仔,食下海鮮餐,晚上溫溫馨馨咁出去散下步!
朝早起床就拉開窗簾望住窗外既鳥語花香,無拘無束咁係窗前做做愛,唔知有無比屋苑果d保安偷窺到呢?
好啦!我都係時候要出發啦,係度祝各位街坊朋友工作順利,生活愉快!拜拜啦..........:smile_15:
順便呼籲記得支持祖國四川既災民呀..........:smile_38: :smile_38:

早晨 ! 阿花 ! :smile_38:

早晨 ! 街坊 ! :smile_38:
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-5-20 09:44 發表

我話左會上黎支持既.............:smile_38:
我今日要飛啦!你地呢個post要繼續唔好停呀..............:smile_38: :smile_38:
差d唔記得講下我係渡假屋呢幾日既情況添! 呢幾日都係同bf 過下d二人世界,無乜 ...

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-5-20 09:44 AM 發表

差d唔記得講下我係渡假屋呢幾日既情況添! 呢幾日都係同bf 過下d二人世界,無乜 ...
妳自己都要小心~

等你返黎呀 !
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-5-20 09:44 發表

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-20 09:54 AM 發表
等你返黎呀 !

雖然今日忙到卜街又要開會,但都要支持 Sam 兄:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆